lauantai 22. joulukuuta 2012

joulujuttuja

 

Tehtiin noita hyvyyksiä pikkusiskoni kanssa jouluksi ja samalla kuunneltiin joululauluja. Jee tuli tosi jouluinen fiilis! En kuitenkaan saanut kuin yhden tuollaisen ihanuuden maistiaiseksi, höh... No jouluaattona sitten ja sekin on jo yli huomenna! Aika on kulunut ihan pelottavan nopeasti ja pian istunkin joulupöydässä toisella puolella maapalloa!Koristeltiin vähän aikaa sitten siskojen kanssa joulukuusi niin kuin joka vuosi. Okei, voin sanoa että meidän kuusi on lähes varmasti koko Suomen rumin, hahah! Meidän isä kuskaa aina meille  kuusen jostakin, joka ei todellakaan ole mistään ostettu, kaunis tai symmetrinen. Sen jälkeen kuusi laitetaan täyteen (itse tehtyjä) koristeita. Hyi. Vaikka kuusessa on vain muutama oksa ja koristeiden paikkaa ei ole mitenkään mietitty, rakastan siti aitoa kuusta ja sitä millaisen tuoksun se tuo sisälle! Koska itse en tosiaankaan ole täydellisyyden haluinen, pidän tästä kuusesta enemmän, kuin valkoisesta tekokuusesta, jonka koristeiden paikat ovat mittanauhalla mitatut. Kuitenkin Amerikassa tämä Suomityttö taitaakin joutua tyytymään tekokuuseen, tai olen ainakin ymmärtänyt. Harmi.Nyt kirjoittelen tätä postausta ihanan lämpimän takkatulen ääressä ja juoden kaakaota. Aamullakaan ei tarvitse herätä aikaisin ja voin viettää huomennakin rennon kotipäivän! Tälläiset päivät milloin ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään on ihania. En muista koska viimeksi olisin saanut olla rauhassa kotona ilman yhtää mitään velvollisuuksia, kai viimeksi kesälomalla? Aijuu, huomenna pitää paketoida perheen joululahjat joista teenkin varmaankin jonkinnäköistä postausta! Siskon kanssa ajateltiin jotain kuvia myös joitakin kuvia nappaamassa. 


Mukavaa tulevaa aatonaattoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. ihana blogi sulla ja upeita kuvia! liityn lukijaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos teit mun illasta ihanan :)

   Poista
 2. Hih, moi! :-)
  Ihanan näköstä toi kaakao, miten oot tehny sen? :3

  - Roosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moimoi (:! Jätin kermavaahdon sellaiseksi aika valuvaksi ja sitten lusikan avulla valutin sitä kaakaon päälle spiraalin muotoon, ei tästä mun seliyksestä varmaan oikeen voi tajuta :Dd

   Poista
 3. Ihanaa et tämmöisen postauksen koska täst näkee et välität sun perheestä eikä tä blogi oo sellainen tyypillinen pinnallinen teiniblogi XD keep going!! Teethän jossain vaiheessa toivepostauksia vielä nyt kun olet Suomessa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos <3 jo kyllä ihan varmasti teen ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3