sunnuntai 23. joulukuuta 2012

joululahjoja

 Täh miten on mahdollista, että oon näin huono paketoija? Oon tainnut   huonontua superisti viime vuodesta. Ja muuten, käytin aika moneen pakettiin tuota läpinäkyvää juttua ja olen aina luullut sen olevan suffelia, mutta ei vaan se onkin sellofaania?! No viisastuin tänäänkin ja pian olen nero!

Tou muki on iskälle, viime vuonna ostin hänelle samaa sarjaa olevan mukin niin tuo on jatkoa sille! Tuo karkkikasan näköinen paketti on mummille ja siellä keskellä on siis kynttilä, en pelkkää suklaata sellofaaniin käärittynä viitsi hänelle antaa. Tuo pinkki marmorikynttilä on kummitädille ja itsekkin haluaisin tuollaisen! Tuo siis avautuu vähän kuin kukkaseksi. Ja tuo Lumene paketti menee äidille, mutta valitettavasti hän jo tietää tuollaisen olevan tulossa...


Siskoille annan Tangle Teezerit, jotta omani ei kuluisi käytöstä puhki. Tälläisen vekottimen ostin itse ystävän suosituksesta ja itsekkin tykkään! Tämä harja ei oikeastaan revi huiksia ja selvittää hiukset monenlaisista takuista. Hintaa tälläisellä harjalla on noin 15 euroa. Jos jotain mietityttää miksi ostan molemmille samanlaiset lahjat, vastaus on että aina tulee tappelua siitä kumman lahja on parempi. Eli näin siis autan hyvää joulumieltä, jee!

Joka vuosi varmaankin olen antanut suklaata jollekin joululahjaksi, useimmiten lisukkeeksi kuten tänäkin vuonna. En oikeen edes tiedä syytä. Kai se on vaan niin helppo, voi vaan marssia stockmannin suklaakojun kassalle ja maksaa muutama euro  joululahjasta mistä lähes kaikki pitävät. 

Olen tajunnut, että nyt ajattelen joulusta ihan eri tavalla kun edellisinä vuosina. Viime jouluna odotin eniten kameran saamista, sitä edellisenä Playstation 3 saamista ja sitä edellisenä Nintendon ja vaikka minkä muun. Nyt kun tiedän olevani aika kallis lapsi ainakin vaihtovuoden takia en ole viitsinyt pyytää mitään. Salaa kyllä toivon jos pukki antaisi jotain kameraan liittyvää, hehe. Tottakai  olen ennenkin odottanut ruokaa ja ihanan jouluista tunnelmaa, mutta nyt jotenkin aivan eri tavalla. Nyt odotan sukulaisten tuloa meille, sitä kun lauletaan joululauluja ja jutellaan mukavia joulupöydässä. Ääk muistan viime joulun niin hyvin ja tuntuu, että se oli ihan äsken! Ja ensi jouluna en olekkaan enää täällä, mikä tällä hetkellä tuntuu ihan järkyttävältä. Tästä tulikin mieleen, että kameran akku on latautumassa ja uusi muistikortti kamerassa, jotta voin ottaa mahdollisimman paljon kuvia suomalaisesta joulusta... No nyt lähden viemään siskojen paketteja kuusen alle, jonne tälläiset pienet lahjat meillä perinteisesti viedään.

HYVÄÄ JOULUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3