sunnuntai 30. joulukuuta 2012

kohokohdat 2012


Heti tammikuussa tapahtui yksi vuoden ehdottomasti ihanimmista asioista! Pääsin vihdoin seuramme edustusjoukkueeseen, johon pääsystä olin vain voinut unelmoida koko cheerurani ajan. Tämä vuosi oli muutenkin harrastuksen parissa oli paras ikinä.


Vihdoinkin pääsin pois peruskoulusta! Päättärit ei kuitenkaan ollut mitkään kovin mieleen painuvat, koska en edes muista mitä tein, hahah! Mutta kuitenkin jee selvisin peruskoulun ja ihan hyvin! Kesäkuussa tämä viimeisen vuoden kova työ palkittiin ja pääsin ensimmäiseen haluamaani lukioon!Vietin elämäni parhaan ulkomaan matkan Italiassa, kun pääsimme ryhmästunttimme kanssa edustamaan Suomea EM-kilpailuihin. Kisat menivät hyvin sillä voitimme, mutta matka kävi hyvin myös lomasta. Olimme mm. päivän Venetsiassa, jossa en ollut ikinä enne käynyt. Tämä viikko on ehdottomasti yksi koko elämäni parhaista viikoista!Oi vietin elämäni parhaan mökkiloman, kun mentiin kahden kaverini kanssa toisen kaverini mökille! Oli ihanaa kun sai näyttää oikein luvan kanssa kamalalta. Katsottiin paljon leffoja, syötiin tottakai erittäin makoisaisti, uitiin ja otettiin aurinkoa! Yritettiin me myös soutaa, mutta siitä ei sen enempää.Syyslomalla oli tosi kivaa! Ehdin olemaan paljon kavereiden kanssa, mutta mieleenpainuvin juttu oli, kun tulimme juhlistamaan EM-kultaamme meille ryhmästuntin kanssa, vähän jäljessä tosin. Niinkuin kuvasta näkyy tehtiin yli paljon ruokaa ja pidettiin muutenkin tosi hauskaa.

Pidettiin muutaman kaverin kanssa pienet Sweet 16- juhlat. Oli kyllä tosi mukavaa ja yksi kavereistani oli tehnyt ihan hullun upean kakun meille! Tosin tuossa päivässä huonona puolena oli se, että satuin treeneissä jotenkin tappamaan nilkkani ja se on välillä vieläkin todella kipeä, koska en lähestyvien kisojen takia voinut lopettaa treenaamista.Cheerleadingin SM-kilpailut! Nämä olivat ensimmäiset kilpailuni seniori sarjan puolella ja sijoituttiin hienosti 4. Olen ollut SM-kisoissa muistaakseni vasta kolme kertaa kisamaton puolella ja voin sanoa näiden kisojen kuuluneen joka vuosi niihin ihanimpiin asioihin. Harmittaa kun tiedän, etten tule pääsemään näihin kauden huipentujaisiin ensi vuonna, mutta tiedän joukkueeni pärjäävän vallan loistavasti silti!No tottakai jouluaatto, mutta sen kai onkin tarkoitus olla vuoden yksi parhaista päivistä. Joulut on aina ihania ja mieluusti viettäisin uuden joulun pian, mieluusti vaikka tuossa tammikuun alussa.

Parhaimpiin hetkiin kuului myös se, että sain tietää pääseväni vaihtoon ja vielä Amerikkaan, myös kaikki juhlat ovat olleet ihania! Vuoteen 2012 on mahtunut niin paljon ihania hetkiä! Tottakai niitä huonoja hetkiäkin on ollut, mutta voisin sitkin sanoa tämän vuoden olleen tähän mennessä paras. Huomenna kuitenkin alkaa viimeinen päivä vuotta 2012 ja sitten starttaa mun Amerikkavuosi, aika pelottavaa! Mutta uuteenvuoteen, itselläni on tarkoitus uuttavuotta juhlistaa kotona, tosin meille on tulossa kavereita. Toivottavasti uusivuosi tulee niin minulle kuin teillekkin yksi vuoden kohokohdista!

Pitäkää erittäin hauska uusivuosi!!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3