perjantai 21. joulukuuta 2012

maailmanloppu ?!

Vihdoin loma! Aloin tekemään tätä blogia jo heti kun sain tietää pääseväni vaihtariksi, eli joskus syyskuun puolessa välissä. Pidin tätä kuitenkin vain minulle näkyvänä ja olen jo pitkään lykännyt blogin julkaisemista ajan puutteen ja ihan rohkeuden vuoksi. Kuitenkin nyt on lomaa koulusta ja treeneistä, eli mikäs sen parempi aika alkaa kirjoittelemaan. 
Tänään aamulla menin koulun perinteiseen joulukirkkoon ja pelottaa ajatus etten mene sinne ensi vuonna. Tälläisiä pieniä, ehkä tylsiäkin juttuja tulen varmaan ikävöimään eniten. Juhlimme muutaman kaverin kanssa loman alkua ja menimme syömään ravintola Morrisoniin. Olen siellä ollut jo muutamaan kertaan aikaisemminkin ja en voi muuta kuin suositella! En saanut tänään hirveästi kuvia, tai korjaan kameraani ilmestyi noin 200 kuvaa joista lähes mikään ei ole julkaisu kelpoinen... Vika on siis selvästi kavereissani, haha. 
Nyt jatkan noiden ihanien suklaiden syömistä, jotka sain kaveriltani joululahjaksi. Kai olisi pitänyt odottaa jouluaattoon, mutta noi on niin hyviä, hups. Ja muuten, toivottavasti maailmanloppu ei ohittanut vain meidän taloa!

HYVÄÄ LOMAA KAIKILLE!

10 kommenttia:

 1. Heii ihana blogi sullakin, mun kaveri on kans menossa afs:än kautta kesällä 2013. Ehk te näätte sit jossain noista tapaamisist:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita tyttöjä ja muutenkin ihana blogi! Jään todellakin seurailemaan jatkoa :)

  VastaaPoista
 3. Oi!Mää ainakin kuolen kun katon noit ruokii. Mä jään ainakin seurailee.Vitsi vitsi haitaakse? :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat tytöt siellä <3 iha sairaan kiva tä sun blogi!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3