tiistai 1. tammikuuta 2013

kaksituhattakolmetoista


Jos jollekulle ei ole tullut vielä selväksi tänään tai siis eilen vaihtui vuosi ja nyt eletään jo vuotta 2013. Eli tänä vuonna lähden vaihtoon! Niinkuin joka vuosi, pyrin tekemään jonkin uudenvuodenlupauksen ja yllätys yllätys yritän pitää sen. Useimmiten kuitenkin unohdan lupaukseni jo tammikuussa, haha.  Mutta eikö yrtitys ole se tärkein! Tänä vuonna kuitenkin tein lupauksen minkä aivan varmasti aion pitää, pitää vain kokoajan muistaa kuinka monta ihanaa päivää saan viettää Suomessa   ennen lähtöä ja se kuinka vähän aikaa siellä maailman toisella puolella vietän.

Nyt niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin (ihan melkein ällöttää) lupaan  elää täysillä ja ottaa kaikki uudet haasteet vastaan niin täällä Suomessa kuin Amerikassakin! Lupaan myös olla itsestäni erittäin ylpeä ensi vuonna tähän aikaan, joilloin olen kirjoittamassa tälläistä samanlaista postausta Amerikassa. Lupaan selvitä tästä vuodesta ehjin nahoin.

Vuodesta tulee varmasti todella raskas, kun tulen elämään toisenlaista elämää toisessa paikassa, eri ihmisten kanssa. Uskoisin vuodesta tulevan myös erittäin mukava, varsinkin uudenvuoden lupaukseni myötä aion elää täysillä! Toivon, että tulen muistelemaan vuotta 2013 myöhemmin erittäin hyvällä.

Toivottavasti kaikilla oli kiva uusivuosi! 


2 kommenttia:

  1. Hei! Aivan upee tää sun blogi! Iteki oon lähössä ens syksynä vaihtoon AFS:n kautta mut Chileen ;) mun blogi on osoitteessa http://niinaenchile.blogspot.fi/ saa käydä lusekelee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan superisti :) meen heti kattomaan sun blogin ku pääsen kotiin !!

      Poista

Kiitos kommentista <3