torstai 31. tammikuuta 2013

tammikuu

Taas yksi kuukausi kulunut ja kokoajan vaan lähestytään kesää! Musta tuntuu, että aika on mennyt vuoden vaihtumisen jälkeen tosi nopeesti ja tosi pelottavaa jos seuraavatkin kuukaudet kuluu näin yhtäkkiä... Asia mikä ei sinäänsä tähän postaukseen kuulu, mutta kuitenkin hyi kammotus tuota säätä! Turku on aivan täynnä loskaa ja tänää jouduin kumisaapastelemaan kouluun. En ole mitään kumppari ihmisiä, koska mielestäni näytän aivan kammotukselta niitten kanssa. Miksi ne sopii muille niin paljon paremmin kuin mulle? Höh. Kuitenkin asiasta toiseen tässä tiivistettynä tämä kuukauden touhuja!

Ehtisin viettää aika paljonkin aikaa kavereiden kanssa! Oli tosi ihana tyttöjenpäivä ja uusivuosi, mutta siitä ei taidakkaan löytyä yhtään normaalia kuvaa... Myös viikonloppuisin oli aika reilusti aikaa joten kuukausi oli aika kaveri täyteinen.
Joukkue vaihtui karsintojen myötä ja ahkera treenaminen alkoi ja heti kuukauden alusta uuden joukkueen kanssa. Arki-illat ovat menneetkin aika pitkälti treeneissä.

 Katsoin parin kaverin kanssa Human Centipeden ensimmäistä kertaa. Kauhuelokuvista pitävänä ihmisenä odotin jotain vähän pahempaa. Leffa olikin ällöttävä ja inhoan kaikenlaisia piikkejä ja verta. Haluaisin kuitenkin nähdä myös toisen osan!
 Söin tämän vuoden ensimmäisen laskiaspullan Cafe Brahesta ja oli niin hyvää! Odotan sitä kun saan lisää aikaa niin voin ihan itse leipoa näitä ihanuuksia.
Lähes joka päivä päässäni oli tuollainen sotkuinen jättinuttura. En tykkää olla hiukset auki, koska ne lentelee joka suuntaan ja mun pitäisi harjata niitä joka toinen sekuntti. Joskus sitä kuitenkin pitää uhrautua ja lättää hiukset auki.
 Tuli tässä kuussa syötyä vähän liiankin hyvin, varsinkin tällä stressaavalla vikalla viikolla koeviikon parissa. Kuva on eiliseltä, jolloin tein itselleni valtatan hyviä nachoja. Miksi mulle aina käy niin, kun teen jotain hyvää ruokaa ja ajattelen lukevani kokeeseen tai tekeväni läksyjä siinä samalla kun syön niin keskityn enemmän siihen syömiseen ja lautanen saattaa olla jo tyhjä ennen kuin olen avannut edes kirjaa.
Pääsin Turun vuoden 2012 menestyneitten urheilijoiden gaalaan! Paikka oli tosi hieno ja ruoka siis apua, sanoin kuvailematon? Oli ihan täydellistä ruokaa ja jälkiruoka varsinkin oli todella hyvää. Ruokana oli monia erilaisia ruokasalaatteja ja jälkiruoka oli sellainen aika pieni neliön mallinen leivos, joka oli todella suklainen ja sen päällä oli ihan kesältä maistuva mansikka!   Harmi kun en osaa selittää paremmin ja tein kyllä virheen kun en ottanut kamerani sinne mukaan... Tyhmä mä.

Vaihtariuden puolelta tämä kuukausi sujui odotettavasti aika hiljaisissa merkeissä, kun ne nyt siellä lätäkön toisella puolella etsiskelee mulle hostperhettä, tai siis toivottavasti etsiskelee. Jos mun laput on jo lähetetty johonkin päin jenkkejä, niin haluaisin tietää minne päin! En edes viitsi enää sanoa, mutta äää en ole hyvä odottaja! Pitäisi vaan muistaa lähettää passin kopio AFSlle ja vanhempieni pitäisi maksaa lasku, joten siinä ne mitä voidaan täällä päässä tehdä. Tässä kuussa tuli yllättävän vähän sellaisia "en uskalla lähteä" ajatuksia, vaan mieli on ollut kokoaja aika rento ja jopa aika odottavainenkin, senpä takia täällä bloginkaan puolella ei ole ollut sen syvällisempiä pelkopostauksia.

Haluan myös ehdottomasti kiittää teitä kaikkia ihanania lukijoita ja erityisesi kommentoijia, jotka ihan joka kerta piristävät ihan hirveästi mieltäni. Olen saanut jokaiseen postaukseeni ihanasti kommentteja joten erittäin nöyrä kiitos täältä. Lähdön suhteenkin tulee todella paljon rauhallisempi olo, kun saa kuulla monen muun olevan samassa tilanteesta ja saa kannustusta ja muita kehuja, koskien siis myös niitä ketkä eivät ole lähdössä! Suurkiitos siis kaikille ja  nyt olemmekin jo yhden kuukauden edellä lähdöä!

6 kommenttia:

 1. Tää sun blogi on tosi kiva! :) Harmi vaa etten pääse seuraamaan sitä sillo ku oot siellä jenkeissä ku mä oon samaanaikaan saksassa... :/ Jään kyllä seurailemaan ainakin siihen asti! :)

  http://chocorosa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) meenkin kurkkailemaan sunkin blogiin!

   Poista
 2. Moikka! Ihana blogi jään kyllä seurailemaan :) Ite kans jenkkeihin ens vuodeks! :)

  VastaaPoista
 3. tää on kyl ihana blogi, yks lemppareista:----) ja kiva postaus taas!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3