sunnuntai 3. helmikuuta 2013

matkakuumetta

Moikka! Olen niin kyllästynyt tähän Suomen säähän, että ajattelin tulle kertomaan teille mun matkailukokemuksista ja haaveila heti ulkomaille pääsystä! Joka vuosi tuntuu ettei tuo lumi ikinä sula ja koskaan ei tule lämmin, tämäkään vuosi ei ole poikkeus.  Emme ole koskaan matkustaneet talvella vaan jos jonnekkin ollaan lähdetty tehdään se aina kesälomalla. Olisi tosi ihanaa päästä jonnekkin tosi lämpimään maanhan keskellä talvea! Saisi ottaa kaikki ihanat kesävaatteet taas esiin ja ei tarvisi valittaa kylmyydestä. Tosi kun matkalta palaisi olisi varmaankin kahta kauheampaa suunnata ulos -20 asteen pakkaseen...
Meidän perheen tapa matkustaa on vähän omituinen. Tai meille se ei ole omituinen vaan unelmaloma. Emme ikinä käy katsomossa yhtäkään nähtävyyttä, emme käy ostoskeskuksissa tai muutenkaan lähdetä lomakylästämme yhtään minnekkään. Makoillaan rannalla ja hotellillin uima-altaalla, välillä haetaan ruokaa, pelataan minigolffia ja istuskellaan ravintoloissa. Siinä välissä ehdimme käydä moneen otteeseen katsastamassa matkakrääsä kaupat. Tälläisen loman hyvänä puolena on se, että saa rentoutua ja olla ihan vapaasti. Voi tehdä vähän mitä haluaa ja vain olla. 
Henkilökohtaisesti itseäni ei edes ärsytä, ettei matka kohteemme ole mitään isompia kaupunkeja jossa shoppailtaisiin päivät pitkät, vaikka shoppailu onkin ihanaa! Itseasiassa mulla ei ole pienintäkään kiinnostusta toteuttaa sitä koko perheen voimin, vaan voin tehdä sen muutaman vuoden päästä kavereitten kanssa. Lomakylistä isompiin kaupunkeihin on yleensä jonkunverran matkaa ja minä inhoan istua autossa, varsinkin kesäisin. Sen takia emme yleensä sieltäkään minnekkäkkään lähde.
Tänävuonna matkakohteemme on Kreikka, kuten myös vuonna 2011 jolloin olimme viimeksi ulkomailla koko perheen voimin. Silloin olimme ihanalla lomamatkalla Zakynthoksella. Tänävuonna suuntammekin eri saarelle, nimittäin tarkoituksena olisi lähteä Kossiin. Eilen vietin iltaa katsoen siskoni kanssa kivan oloisia hotelleja! Kuitenkin ajankohdan miettiminen oli tosi hankalaa, koska kesällä pitää tehdä ihan hullusti kaikkea ja kesätöihinkin pitäisi varmaankin mennä... Sinäänsä hyvä, että kesään on vielä niin paljon aikaa, mutta en kestä tätä lumista ja kylmää maisemaa! Haluaisin jo pukea shortsit jalkaan ja mennä balleriinoissa kouluun!

kuvat täältä

4 kommenttia:

 1. En jaksanu lukee nii kysyn tästä et mist päi mailmaa toi paikka o?(voi olla että ne on vaan jostain paikasta mitä et tiiä mut kysyn kuitenkin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuleppas sisko paikasta mihin ollaan menossa ;) tai voi siinä jostakin muustakin kreikan saaresta olla :D...

   Poista
 2. Noniin, tän tekstin jälkeen munkin matkakuume vaan nousee ja nousee !
  Oon ite kiinnostunut kans vaihtoon lähtemisestä, nimenomaa jenkkeihin. Mulla nyt ei oo vielä tavallaa mikää kiire tän asian kanssa, kun vielä on vuosi peruskouluakin jäljellä. Jään kyllä seuraileen tätä blogia ja sun vuottas :--)


  pinjavilma.blogspot.fi <-- saa käydä kurkkaamassa ja liittyä toki lukijaks jos tykkää :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se sunkin lähtöaika vielä koittaa ;) kiitos paljon ja käyn kans kattelemassa sun blogia kun pääsen konelle :)!

   Poista

Kiitos kommentista <3