perjantai 29. maaliskuuta 2013

pääsiäisloma

Hyvää pääsiäistä kaikille! Olen ollut nyt pitkän aikaa tosi iloinen, joka saattaa johtua siitä, että lumet on alkanut sulamaan ja aurinko paistaa ihan aamuisinkin. Koulussakin on ollut viimeiset pari viikkoa on menneet yllätävän kivasti, mutta siihen tosin en keksi mitään syytä. Sanon nyt heti alkuun ennen kuin unohdan, että aika menee niin kamalan nopeasti! Viime postauksestakin on vierähtänyt jo viikko, tosin mitään kiinnostavaa kerrottavaa ei ole ollutkaan. Tämä neljäs lukion jakso meni hirmuisaa vauhtia ja nyt käynnissä on tosiaankin koeviikko. En voi tajuta, että sen jälkeen alkaa viides ja viimeinen jakso Suomikoulua ennen vaihtoa! Täh. 
Nyt on taas yksi juhlapyhä vähemmän ennen lähtöä. En kylläkään oikein tiedä, koska on se varsinainen pääsiäinen ja koska niitä suklaamunia oikein kuuluisi syödä, minkä takia olenkin  tasaiseen tahtiin niitä mäyssännyt, ettei vain menisi se päivä sivusuuhun. Tänään olikin todella ihana päivän aloitus, kun menin kaverin kanssa hotelliaamiaiselle juhlistamaan loman alkua! Itseasiassa käytiin sitä jo eilen juhlistamassa kun olimme ansaituilla uinnilla Sokos Hotel Caribiassa extrarankan salin jälkeen. Nyt viettelen siskon kanssa koti-iltaa, kun muu perhe on tuttavaperheen luona. Ajatuksissa olisi mennä aikaisin nukkumaan, koska huomenna jatkuu taas ahkera pänttääminen....

Hyvää lomaa kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Osaatko neuvoa miten oot saanut tän kommentti boksin tähän keskelle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/06/miten-kommenttiboksi-keskelle.html tuolta löytyy :)!!

   Poista
 2. Moikka :) mikä sun enkun numero on ja oliko sun se haastattelu enkuks? Haluisin ite tosi paljon lähtee vaihtoon jenkkeihi mut toi mun olematon kielitaito vähän epäilyttää :/ tietenki siellä oppis sitä mut mua pelottaa etten osais puhuu mitää ku menisin sinne :D Kuitenki ois hienoo oppii puhuu englantia hyvin ja viettää vuos jenkeissä! :) tää blogi on tosi kiva ja jään seurailee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moi :) mun haastattelu oli kokonaan suomeks (yks syy miksi valitsin AFSn...) ja yläkoulussa mun enkku oli jollain ihmeellä 8 mutta nyt lukiossa 5 ja 6! Eli jos mäkin ajattelin tulla pärjäämään mun tosi vähäisellä sanavarastolla ja olemattomalla lauseeen muodostamis taidoilla nii ihan varmana säkin :) sitäpaitsi pakostakin se siellä paranee! Ja kiitos paljon :)

   Poista
 3. Moikka! Mun blogissa on sulle haaste :)

  www.sanna-intheusa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3