perjantai 15. maaliskuuta 2013

vastauksia

Minä

Kuinka pitkä olet? 175 tai 176cm
Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? Äää keksin puolimiljoonaakuusi juttua mitä voisin muuttaa ulkonäössäni, mutta kohtalaisen juu.
Ootko tyytyväinen sun painoon? En tiiä, en hirveesti ajattele sitä.
Onko tuo aito hiustenvärisi? Jees
Onko sulla vaikeita sairauksia? Mulla todettin 2007 taipumus rytmihäiriöihin, eli sydämmen leposyke voi nousta yli 200. Itselläni tämä nousi yli 250 ja vähän jatkuessaan tila on hengenvaarallinen. Onneksi noin kuukausi sitten mulla on vimppa kontrolli käynti! 
Pelkäätkö verikokeita? En pelkää, mutta ne ällöttää ja oksettaa ja inhottaa.
3 onnellisinta/ikimuistosinta asiaa/hetkee sun elämässä? Apua en todellakaan osaa oikeen mihinkään järjestykseen pistää tai tulee niin monta ihanaa juttua mieleen, mutta nimeän kuitenkin jotain: Kaikki cheer menestykset (ihana EM kisa matka Italiassa, SM hopea, edustusjoukkueisiin pääsy...), ihanat kavereitten kanssa vietetyt hetket esim. kesäiltaisin kun ei ole mikään kiire ja aina sillon kun tajuaa kaiken menevän oikeesti tosi hyvin :)
Milloin oot nolannut ittes pahasti ja miten? Voi ei ku näitä käy varsinkin mulle kokoajan, mutta ei tule mieleen!!
5 paikkaa missä haluaisit käydä ja miksi? Californiassa, koska se kiehtoo mua ihan kauheesti! En oikeen osaa selittää jotenkin vaan sinne olis kiva päästä käymään. Sitten haluaisin käydä Malediiveilla tai jossain samanlaisessa paikassa missä on niin superihanan väristä vettä. Haluaisin myös sukeltaa katsomaan oikeeta Titanicia ja käydä sen leffan kulisseissa! Olen ihan todella suuri fani ja jotenkin aina kun kuulenkin sen sanan niin alan miettimää kaikkia Titanic juttuja. Haluan myös käydä vapaudenpatsaan luoda, koska jotenkin siitä nimestä tulee mieleen vapautuminen. Jos joskus sinne pääsen olen jo suunnitellut minkälaisen kuvan siitä haluan, haha! Haluaisin käydä myös Australiassa, koska se kuulostaa ihanalta paikalta ja kaikki kenen vaihtariblogeja luen viihtyy siellä hyvin. Haluaisin myös nähdä kengurun :D
5 asiaa jotka haluaisit tehdä/kokoa elämässäs? No ainakin noi kaikki yllämainitut mutta niitä ei varmaan lasketa. Haluaisin myös käydä maailmanympärysmatkalla, osata eri kieliä, tuntea sellasen fiiliksen että oon niin ylpee itsestäni ja kaikki on hyvin. Haluan myös selvitä tästä vaihtovuodesta ja olla sellainen ihminen kun haluaisin olla. Sitä on kai vähän vaikea selittää, mutta kai kaikilla on sellainen superminä, jota tavoittelee. Toivottavasti tosta tuli viisi!
Mitä teet yleensä koneella? Katson vlogeja, luen blogeja ja kirjoitan sitä itse, juttelen kavereille facebookissa.
Onko sinulla lemmikeitä? Ei ole
Lempieläimesi? Koira tai heppa
Lemppari ruoka? Lasagne tai makaroorilaatikko
Lemppari juoma? Mango & Guava novelle
Lemppari elokuva? Titanic
Lemppari hedelmä? Ananas
Lemppari makeinen? Kinder suklaapatukat
Miten olet saanut näin paljon lukijoita näin lyhyessä ajassa? Jaa'a :D
Kissat vai koirat? Koirat
Popparit vai sipsit? Popparit
Kirjat vai elokuva? Elokuva
Mäkki vai hese? Hese
Mikä on sun suurin pahe? Herkuttelu varmaankin
Mitä ostit viimeksi? Juhlajuttuja kaverin synttäreitä varten
Mitä kaikkea kuuluu sun lemppari pitsaan? Ananas, kinkku ja katkarapu
Lempi vaatemerkki? Mulla ei ole kauheesti merkkivaatteita, mutta nämä Peak Performance hupparit on tosi ihania
Mikä on lempi vaatekauppasi Suomessa? Zara on ainakin ihana, vaikkei mulla sieltä hirmuista kasaa vaatteita ole.
Lemppari kappaleet tällä hetkellä? Ei oikein oo lempparia, mutta tän ja viime kuukauden fiilikseen sopii parhaiten Erin- mitä tänne jää ;)
Lempi blogisi? Varmaankin Annib tai Naag
Lempi hajuvesi? En käytä hajuvesiä niinkään niin en tiedä niitten nimiä :D
Mistä pidät eniten sun ulkonäössäsi? Pituudesta
Millanen oot luonteeltasi? Yritän olla positiivinen ja yleensä aika iloinen, mutta välillä tulee sellasia päiviä ettei mitään rajaa. Tosin sillonkin hammasta purren yritän näyttää iloiselta, ettei pahaolo tartu muihin. Myöskin olen onnellinen silloin jos jollain toisella menee tosi hyvin!
Ootko pitkävihainen vai annatko helposti anteeksi? Annan helposti anteeksi
Mitä lehtiä luet? Aamupala pöydässä Aku Ankkaa, niinkuin melkeen koko ikäni :D
Mitä suomalaisuus merkitsee sulle? Lämmintä saunaa ja ihania jouluruokia
Ootko enemmän lökäreissä ja huppareissa kuljeksiva ihminen, vai aina viimeisen päälle laitettu? Taidan olla keskivälistä. Aamuisin ei vaan riitä motivaatio mega laittautumiseen.
Teetkö usein heräteostoksia? En taida tehdä. Olen aina niin köyhä niin pitää tarkkaan miettiä mitä voin ostaa, varsinkin kun nyt säästän rahaa uuteen tietokoneeseen josta lupauduin maksamaan puolet itse.
Mitä harrastat? Kilpacheerleadingiä, TCS Smashin edustusjoukkueessa.
Miksi harrastat cheerleadingiä ja mikä siinä on parasta? En kyllä osaa sanoa mikä on parasta! Kuitenkin parhaimpia asioita on iso joukkue, itse lajin monipuolisuus jaja apua koko touhu!! Harrastan sitä, koska en voisi kuvitella mitä tekisin ilman lajia, koska se on auttanut mua ihan kauheesti henkisesti ja fyysisesti ja se on niin hyvä vastapaino koulululle. 
Mikä kamera sulla on? Canon EOS 600D
Missä maissa olet matkustanut? Italiassa, Espanjassa, Kreikassa, Ruotsin puolella olen myös käynyt, Saksassa ja en kai muualla.


Kaverit ja perhe

Mitä ajattelet ihmisistä kun tapaatte ensimmäistä kertaa? Melkeempä aina haluan tutustua ja en siinä sen kummenpia ajattele.
Onko sulla sisaruksia? Juu on! Kaiksi pikkusiskoa 12 ja 8 vuotta.
Kuinka monta tosi ystävää sulla on? Mulla on tosi monta ystävää, mutta ihan extramega ystäviä neljä :)
Kuinka monta kertaa oot seurustellu? Tasan nolla kertaa vakavasti! Tosin tällä hetkälle en kestäisi, jos seurustelisin ja tiedossa olisi vuoden erossa olo...
Onko sua koskaan kiusattu vai ootko ite kiusannu? Kai kaikille on jotain pahaa joskus sanottu ja sanonut varmaan takaisinkin, joten tässä suhteessa joo. Muuten ei ainakaan mitään tule mieleen.
Mitä mieltä oot homoista? Kuuluisiko heille adoptio-oikeus ja että saisivat mennä naimisiin? Olen täysin sitä mieltä, että kaikille samanlaiset oikeudet, seurusteli sitten kenen tahansa kanssa. Tähän päätökseen olen tullut mm. seurailemalla Janne Naakan blogia, josta löytyy postaus homojen oikeuksista. Henkilökohtaisesti itselläni ei ole siihen mitään lisättävää.
Millainen olisi unelmien mies? Sellainen kenen jutuille saisin nauraa, muutenkin ymmärtäväinen, jne. Eihän se ulkonäkö haitaksikaan ole ;)
Haluatko joskus lapsia? Juu!
Onko koskaan mennyt välit poikki jonkun hyvän kaverin kanssa? Välit on mennyt poikki, mutta en tiedä oliko sitten kyseessä mikää hyvä ystävä.
Millaisessa talossa asut? Normaalikokoisessa omakotitalossa, tästä tuun varmaan napsimaan jotain kuvia tänne blogiinkin, että voin Amerikan puolella muistella Suomikotia! Tämä muuten auttaa varmasti koti-ikävää :D...
Onko sulla hyvät välit muihin sun perheenjäseniin ja voitko puhua heille kaikesta mitä sun elämässä tapahtuu? On tosi hyvät välit kaikkiin! Voin puhua heille lähes kaikesta ja kyllä he suunnilleen musta kaiken tietävät, mutta mun mielestä kaikilla pitää olla vain sellaisia omia juttuja joten ei ihan kaikkea kuitenkaan tiedä. En kestäisi elää jos en jollekkin kertoisi perheessä mitä mun elämässä tapahtuu, joten jos en vanhemmille sano niin ainakin pikkusiskolle kerron.
Onko sulla paljon ennakkoluuloja muita ihmisiä kohtaan esim. ulkonäön perusteella? Ei oikeestaan. Mutta jos pitäisi valita siististi pukeuteneen tai huitastusti mustiin löysiin vaatteisiin pukeutuneen väliltä, kumpaan menisin tutustumaan valitsisin kylläkin sen siistimmän pukeutuneen.
Mimmonen kaveripiiri sulla on? Erooko koulussa ja vapaa-ajalla? Itseasiassa ei kauheesti eroa, aika paljolti samoja naamoja joka paikassa :)


Koulu

Onko Luostis hyvä koulu? Juu, en olisi muuten jatkanut sen lukioon (olin siis myös sillä yläasteen)
Mikä oli sun ysin päästötorkkarin keksiarvo? 8.84 onneksi, sillä lukion keksiarvoraja oli 8.75
Miten koulu sujuu? No viime jakso meni mega huonosti, johtuen lomista ja tosi kamalista aineista, keskiarvo oli siis 5.8. Nyt menee jo paljon paremmin! Selvennän vielä, etten tosiaankaan saa yleensä noin huonoja numeroita.
Onko sulla jo pari vanhoihin? Eipä ole, koska tanssin tanssit tosiaan vuoden ikäisiäni jäljessä
Tiiätkö jo mitkä aineet aijot kirjoittaa? No suunnilleen! Terveystiedon, enkun, ruotsin (lyhyt), matikan (lyhyt), ehkä espanjan, psykologian ja äikän tottakai.
Onko sulla enemmän kieli- kuin matikkapää? Tä ei ole  haastava kysymys monelle, koska lähes kaikki ketkä ei menesty kielissä menestyy matikassa ja toisin päin. En ole kummassakaan hyvä, mutta perusteet opin niin kielissä kuin matikassa.
Minkä ammatin parissa haluaisit työskennellä? Johon mihin voi hyödyttää liikuntaa, terveystietoa ja psykologiaa
Lemppari kouluaineesi? Varmaankin terveystieto? 
Harmittaako sua, että joudut käymään lukiota  vuoden kaveritasi pidempään? Ei harmita, koska moni muukin mun kaveri on lähdössä! Jos olisin ainoa niin harmittaisi aika paljonkin.


Vaihtojuttuja

Mitä luulet tulevasi kaipaamaan eniten Suomessa? Kotia
Mitä kauppaa odotat eniten Amerikassa? Victorias secret
Ootko miettinyt mitä pakkaat? Joo oon! Vähän kyllä vaikeeta kun ei tiedä minne päin menossa ja pakkauslistalla on tällä hetkellä kamera, sen laturi, kolmijalka ja kavereilta saadut kirjat meistä
Lähteekö moni ystävistäsi/kavereistasi vaihtoon? Lähtee! Ihan yllättävän paljon ja lähes kaikki jenkkeihin.
Asteikolla 4-10 paljonko odotat lähtöä? Hmmmm apua toisaalta en paljon ollenkaan, koska jänskättää mutta ehkä joku 7?
Asteikolla 4-10 kuinka paljon pelkäät lähtöä? 9
Mistä sait idean lähteä vaihtoon? Tämä on vähän sama asia kuin esim. rippikoulu. Ei siitä hirveästi keskusteltu, mutta kuitenkin minä ja vanhemmat tiesivät, että sinne olen menossa. Ei idea mitenkään yhtääkkisesti päähän tippunut :D
Ootko miettinyt miltä tuntuu tulla takas ku on ollut vuoden pois, oon nimittäin kuullu ettei oo kovin helppoo? Oon miettinyt, mutta onneksi moni kaveri tulee samaan aikaan pois niin voin jakaa oloani heidän kanssa.
Mikä on kaikkein pelottavin asia jenkeissä? Koti-ikävä. Tai ylipäätänsä kaveri-ikävä, Suomi-ikävä ja pelko siitä, etten pysty irtautumaan Suomesta kunnolla.
Mitä odotat eniten jenkeissä? Sitä paikkaa! Haluan tietää millainen se on!
Miten sun vanhemmat suhtautui siihen, että haluat vaihtoon? Mun vaihtoon lähteminen on ollut vähän itsestään selvyys niille, mutta tosi kannustavasti.
Jos et jostain syystä olisi pystynyt lähtemään jenkkeihin mihin olisit mennyt? Australiaan
Oletko ajatellu mitä viet host perheellesi kun lähen vaihtoon? Juu olen ajatellut! Vien varmaankin jonkin Suomiaiheisen kirjan, muumi/angry birds/marimekko -juttuja, Fatzerin suklaata ja ehkä jotain iittalan koriste juttuja. Pitää vaan viedä mahdollisimma kevyitä tuliaisia...

Kiitos hirmuisesti kaikista kysymyksistä ja haluankin pyytää anteeksi mun hiljaiseloa! Kiinnostus blogia kohtaan ei ole siis laskenut tippaakaan, mutta nyt on ollut vaan ihan todella kiire. Mutta mitään vaihtaririntamalla ei ole tapahtunut, jos edellisyöistä untani ei lasketa missä sain isäntäperhetiedot Ohiosta tai Iowasta! Koulutyöt ovat vinyt paljon aikaa, kuin myös kaverilleni järjestettävät synttärit joita juhlitaan huomenna. Ensi viikon ei pitäisi olla kovin kiireinen, joten taidanpa palailla viimeistään silloin! 

PITÄKÄÄ KAIKKI MUKAVA VIIKONLOPPU! 

2 kommenttia:

  1. Mun blogissa on sulle haaste, toivottavasti teet sen :)

    http://christainamerica.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3