torstai 18. huhtikuuta 2013

tykkään...
Hellou kaikille ihanille blogini lukijoille! Vietin vapaa kerrankin mukavaa vapaa iltaa (lue: iltaa ilman cheertreenejä, tosin salilla olin) ja päätin muokkailla omista kuvakokoelmieni kuvista, kuvia mitkä kertovat mistä tykkään. Ja muuten ihan varmasti enkunkielen taidoillani on tullu virheitä sinne, joten koittakaapa kestää, haha!
Vaihtarijutuista sen verran, että sain tänään sähköpostia AFSltä, jossa puhuttiin viisumin hankkimisesta. Menen siis käymään USAn konsulaatissa Helsingissä 6.7, missä kaikilla on henkilökohtainen aika ja viisumin anojalta otetaan sormenjäljet ja kysytään muutamia, toivottavasti helppoja, kysymyksiä englanniksi. Voin tehdä tuota viisumin hausta ihan erikseen postauksen kun olen käynyt siellä ja tiedän siitä enemmän!
Tästä jutusta unohdinkin kertoa viime postauksessa, mutta sain erään lehden toimittajalta pyynnön, jos voisin kirjoittaa kolumnia vaihtovuodestani. Lehti on siis meidän saarelle+lähisaarelle tuleva lehti, ettei missään yleisessä jakelussa sentään. Kirjoitan siis joka kuukausi pienen pätkän tekstiä johon liitän muutaman kuvan, ja jos saan sen kokonaisuuden kivasti tietokoneen kautta toimimaan lupaan liitää joka kuukausi samaisen tekstin tänne! Ensimmäinen tekstipätkä olisi tarkoitus kirjoittaa ihan kesäloman alussa, johon ei ole muuten paljon aikaa! Hui, on muutenkin alkanut jänskättämään tämä ajan todella nopea kulku!


Super kiitos kaikille postaukseni lukijoille 


ps. Olen hirveän pahoillani kuvien välissä olevista jättisuurista väleistä ja ylhäälle jäävästä tyhmän näköisestä tilasta, mutta en tyhmyttäni en millään saanut otettua niitä pois :(!12 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus! Kaikki kuvat jotenkin niin hyväntuulisia ja noi tekstit antaa niille tarkoitusta :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun huippu postaus:D Hauska idea tehä nuo kuvat ite sen sijaan että ottaa vaikka weheartitista! Jään kyllä seurailemaan tätä blogia!:D
  ps.
  http://myundiscoveredworlds.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi kun kiva blogi ja upea ulkoasu!

  http://dreamawayfromhome.blogspot.fi/
  15 vuotiaan vaihtaritytön kirjoituksia rapakon toiselta puolen vuosina 2013-14

  VastaaPoista
 4. Hei onko kellään sun vaihtoon lähtevällä kaverilla blogia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On monellakin mutta ajattelin tehdä kokonaan oman postauksen niistä myöhemmin :)

   Poista
 5. Heei vähänkö huippua, täällä toinen Jenkkeihin lähtevä cheerleader! :D

  elisa-in-usa.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihan mahtavaa ja heei itseasias tiiän sut :D!

   Poista

Kiitos kommentista <3