sunnuntai 12. toukokuuta 2013

pitkästä aikaa

Hellou taas pitkästä aikaa! Mun koneen akkulaturi on ollut rikki joten en ole pystynyt avaamaan konetta ja muulla koneella en ole voinut kirjoitella, koska kuvat ovat olleet tällä, joten tässä syy postaamattomuuteen. Mutta kuitenkin nyt tulin kirjoittamaan vähän mun mietteitä kun lähtöön on alle kolme kuukautta. Saatiin siis alustavat lähtötiedot ja mun lähtö on näillä näkymin 8.8 kello 7:45 ja muistaakseni lento Chicagoon on Tukholman kautta. Kuitenkaan tuo ei ole vielä ihan varmaa, koska jos perhetiedot tulevat vasta tosi myöhään lähden 23.8 tai 6.9 . Ja myöskään lento Chicagoon ei ole vielä täysin varma. Vähän alkaa jo jänskättää!

Jännittää, ehdinkö hoitaa kaiken täällä koto-Suomessa kuntoon. Sanoa varmasti kaikille heipat, ottaa kuva kaikesta tärkeestä, tehdä kavereille muistot musta ja saada vaan kaiken mallilleen, että täältä olisi helppo lähteä.    Jännittää myös, miten selviän vikat päivät Suomessa ja lentokenttäilyn ilman nestehukkaa, nimittäin silmät vuotaa varmasti kuin Niagaran putoukset. Vielä en osaa pelätä jenkkien suunnalta muuta kuin koti-ikävää. Reagoin moniin juttuihin Suomessakin tosi suuresti ja sanotaan, että vaihdossa tunteet tulet moninkertaisena esiin. Jos tai kun mullakin se menää näin, niin tukehdun joko nauruun tai itkuun. Toinen juttu mitä osaan vielä vähän jenkkien päässä pelätä, on vaihtarikilot, koska en todellakaan halua minään pallokalana sieltä takaisin. Niinkuin jo teille kerroinkin, jotkut ovat pitäneet vaihtarivuoden mittaisen massakauden, tosin tuloksena ei ollutkaan lihasta vaan lähemmän 20 kiloa jotain aivan muuta... Ja vielä melkein huomaamattaan! En tiiä onko vika minussa vai missä, mutta en voi ajatella tuota ilman että rupean yökkäämään. No, tähänkin pitää kehitellä jokin strategia, jotta mut päästetään vielä takaisinkin kotiin.

Muistan miten viime syksynä mietin, ettei kesä tule ikinä. Nyt vaan päivät ja viikot vähenevät ja en tiedä mitä kaikkea pitäisi vaihtariuden eteen tehdä ennen kuin koulu loppuu. Mulla on kalenterikin jo täynnä kesälomaan asti ja kun kesä loma alkaa, tiedän ajan menevän vielä nopeammin! Sinäänsä toivoisinkin, että olisi jo melkein lähtöpäivä niin en ehtisi miettimään tätä niin paljon. Muuten, se oirientaatio leiri on jo muutaman viikon päästä ja odottelen sitä toodellla innoissani!





Viime päivät on kulunut enimmäkseen koulun ja treenien parissa. Eilen kävin moikkaamassa kummitädin koiria, joista toinen on 9 viikon ikäinen vauva ja näin hänet ekaa kertaa! Oi että, täytyy sanoa, että ole niin niin koiraihmisiä! Täällä kotona meillä ei ikinä hauvaa ole ollut, mutta olisi ihanaa jos hostperhäällä tälläinen nelijalkainen tallustaja olisi! Eilen illlalla olin myös kavereitten kanssa ja meni aika myöhäiseksi, mutta kuitenkin heräsin aika aikisin jo juhlimaan äitienpäivää perheen kanssa ja lähdetäänkin pian mummille syömään! Tajusin muuten, että pitää alkaa pian tekemään niitä mitä tulee ikävä- postauksia ja muutenkin mulla on muutamia postauksia työnalla.


Hyvää äitienpäivää kaikille! 

4 kommenttia:

Kiitos kommentista <3