torstai 23. toukokuuta 2013

SIJOITUSTIEDOT


Wäääk jee vihdoinkin sain ne! Elikkä tänään yöllä heräsin 5 aikaan, koska en oikeen pysty nukkumaan kunnolla nyt koevikkolla ja katsoin kännykkää ja siinä ne oli! Sijoitus tiedot Raymondista, Wisconsinista, josta on tunnin  junamatka Chicagoon. Itse Raymond on pieni paikka, jotain 4000 henkeä jos oikein ymmärsin. Sain hostmomilta pitkän kirjeen mun Amerikkaperheestä ja perheeseen kuuluu äidin ja isän lisäksi pari kuukautta minua nuorempi pikkuveli Bret, 24 vuotias sisko joka ei asu enää kotona mutta lähellä kumminkin ja juuri collegesta valmistunut sisko, mutta en oikein ymmärtänyt asuuko hän kotona. Olikohan siinä vielä yksi sisko? Siellä mua odottaa myös koira ja VIISI kissaa! Olen niin innoissani, että saan asustella eläinten parissa koko vuoden, ai niin hosttädillä on hevosia 10 minuutin matkan päässä ja siitä jos mistä sisäinen heppatyttöni heräsi henkiin! Kouluun mulla on 20 minuutin matka, jonka kuljen veljen kyydillä. Koulussa on n.1700 oppilasta ja vaikuttaa todella kivalta! Koulussa on myös cheerjoukkueita, joihin olisi kiva liittyä. Muuta en vielä koulusta tiedä. Nyt pitäisi lähettää vastauskirje hostmomille, joka muuten lupasi lähettää talosta kuvia! Muuten talossa on sauna, josta ole  myös todella innoissani. Nyt se on myös varmaa, että matkaan lähden 8.8!Mom sanoin myös, että niillä on toinen perhe (varmaan äidin perhe ja isänperhe?) Californiassa ja Tennesseessä, johon voidaan myös matkustaa! Olen niin innoissani nyt, mutta onneksi tosiaankin pääsen purkamaan innostustani ylihuomiselle leirille. Heillä on muuten ollut kaksi vaihtaria aikaisemminkin, mutta molemmat ovat olleet saksalaisia poikia.

Viimeviikonloppuna meillä kotona oltiin tekemässä kotikäynti, jossa ei sinäänsä mitään uutta tullut, mutta paljon rohkaisevia juttuja! Nyt odotan tätäkin viikonloppua innolla, sillä on viikonlopun kestävä orientaatioleiri! Ihanaa mennä sinne nyt kun tiedän minne olen menossa! Life is good, vaikka onkin koeviikko! Jouduitte kärsimään nyt vähän kuvattomasta postauksesta, joten anteeksi siitä.


16 kommenttia:

 1. onnee!! :) ite venailen vielä tietoja :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Ihan varmana tulee pian, mulle nimittäin sanottiin kotikäynnillä, että eurooppalaiset ja eteenki pohjoismaalaiset on tosi 'kuumaa kamaa' vaihatarimarkkinoilla !!

   Poista
 2. vaaau kuulostaa hienolta!:)

  VastaaPoista
 3. Oi kun mahtavaa! Onneks olkoon, vaikuttaa ihan huipulta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja joo ei valittamista :)!!

   Poista
 4. Ooo kuulostaa ihan sika hyvältä ja kivalta perheeltä!!! Onneks olkoon!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin kuulostaa, kiitos hirmusesti :)!

   Poista
 5. Kuulostaa tosi kivalta ja onnea tiedoista ! Mäkin sain just perjantaina sijoitustiedot ja siis se fiilis on aivan mahtava, mä aloin ainaki itkeen onnesta haha :D

  http://milla-usa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :)! Jee, ekan kerran voin sanoa että I feel you JA onnea sullekkin :D!

   Poista
 6. Jeee onnea paljon sijoitustiedoista!! :) ihan huippu fiilis varmana kun saa tietää ne!! Kuulostaa tosi kivalta!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääks kiitos ihan kauheesti :)!! Ja joo, oli kyllä niiin ihan fiilis mutta hei sä koet sen saman ihan pian ;)

   Poista
 7. Wow onnea paljon!:) toi tuntuu varmaan huikeelta kun on odottanu niiin pitkään! hahaa ite vielä odottelen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja joo tuntuu!! :) Oon varma, että saat itekkin ihan pian tietää :)

   Poista

Kiitos kommentista <3