lauantai 20. heinäkuuta 2013

American party -läksiäiset

Hellou! Ensimmäiset läksiäiset takana ja oli super kivaaa, nyt ei niinkään... Nämä läksiäiset oli enemmän juhlat tai niin ne olikin, mutta aion järkätä kavereitten kesken vielä jotkut kakkukestitkin. Juhlat pidettiin siis ihanan Janinan luona ja lähdinkin sinne jo perjantai aamulla järjestelemään paikkoja. Oltiin siis aiemmin jo osteltu vaikka mitä härpäkkeitä ja saatiinkin tämä party navetta ihan mukavaan kuntoon. Kyllä siinä oli keuhkot koetuksella kun puhalleltiin pari pussia ilmapalloja, haha! Aika kuitenkin meni järjestelyissä tosi nopeasti ja pian kolmaskin järjestäjä Wilma saatiin paikalle. 
Itse juhlat aloiteltiin jo tarkoitettua aikaisemmin vaikeiden kulkuyhteyksien takia. Juhlimista, laulamista, hullusti itkemistä, mutta vasta painoksi liikaa nauramista, landeilua, paljuilua, ihania ystäviä ja vaikka mitä muuta! Mutta kun elämässä kaiken menettää (vaikkakin vain väliaikaisesti) silloin vapaus on ainut mitä käteen jää, mutta en näitä rakkaita voi tänne jättää!! Vaihtoon lähteminen on jotain maailman ristiriitaisinta eikä sitä vaan voi edes ymmärtää, ei vaikka se tapahtuu 18 päivän päästä. Tä oikeesti muuttaa ihmistä niin paljon, mutta musta vaan hyvään suuntaan, kun ei vaan oo sitä oikotietä onneen. Vaikka nyt oonkin todella onnellinen tiiän et tarviin ton vuoden. Helppoa ei ole nyt, eikä varmaankaan tulevaisuudessakaan, mutta tuskin ketään niin väittääkään.


Melkein kaikki jäi tuonne yöksi ja lähettiinkin aamulla yhessä bussilla. Kävin Anttilassa ostamassa vihdoin tuon Nälkäpelin ja salkkareitten 4 DVDn, kun vielä ehdin sen ennen lähtöä katsoa. Kaupan kautta tulin kotiin ja olo tuntui kyllä sen verran kuninkaalta kuin kotiin asti selvisin ja kun muu perhe on mummin luona vielä huomiseen ajattelin kokata oikein kunnolla ja teinkin tuollaisia itsetehtyjä hamppareita ja leivoisin muutaman muffinssin joidenka kanssa menin tuota leffaa toljottamaan. Nyt väsyttää ihan hullusti, mutta tämä voi olla mun viimeinen kunnon vapaapäivä, myö perheestä, ennen lähtöä ja voin nukkua vaikka sitten lentokoneessa (sen kun näkis, säälin niin paljon mun vierustoveria, koska en lupaa etten saa mitään kohtausta....), joten ajattelin tehdä tänään yksikseen vaikka mitä kivaa! Voisin vaikka vähän katsella mitä tavaroita otan mukaan ja illemmalla varmaan syvennyn noihin salkkareihin!


Hei pitäkää kaikki ihanat siellä mukava viikonloppu ja onnea matkaan kaikille niille kenen lähtö on aivan kohta!!

9 kommenttia:

 1. ihan vinkkinä, tuo sun otsikon yhdyssanaviiva tulee viimesen sanan loppuun, american party -läksiäiset :)

  VastaaPoista
 2. Aikasta rajuu kuvamatskuu oot löytäny meitsist...XD oot ihanin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xdxd naurattaaki ku aattelen! Sinäpäs :*

   Poista
  2. peurat ajovaloissa kuvan ois voinu jättää ehkä sun omii arkistoihi ku nyt must tuntuu et ihmiset saa traumoja XDD mut teiän maakanikuva on paras ♥

   Poista
 3. Oii super hauskan näköistä! Miten oot muuten saanut vaihdettua ton usan lipun tohon pikkukuvaan, joka on ton osoitteen vieressä?:) heh jos tajusit mitä tarkotan XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hauskaa olikin :D! Jep tajusin, elikkä mee ensin Bloggerissa tonne kohtaan Ulkoasu->sieltä valkkaat kohdan favicon->liität sinne kuvan jonka haluut faviconiks ja joka on pienennetty vaikkapa paintilla alle 100kt :)

   Poista
 4. joitteko alkoholia vai limsaa vaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tais riippuu vähän ihmisestä, kun omat juomat oltiin kehotettu tuomaan :)

   Poista

Kiitos kommentista <3