maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kosin lämmössä
Kosin lomakuvat jatkuu heti seuraavasta päivästä, jolloin suunnattiin Kosin kaupunkiin, noin 5 kilometrin päästä hotellistamme. Siellä käytiin infotilaisuudessa Apollo- matkojen uimarannalla kuuntelemassa, mitä viikon aikana kannattaisi tehdä, syödä ja jne... Sinne jäätiin myös ottamaan arskaa ja oli kyllä niin kuuma!! Muutaman tunnin auringossa makailun jälkeen lähdettiin kiertelemään Kosin kaupunkia, jossa loman aikana taidettiin käydä kolme kertaa. Ei siellä hirveästi nähtävää ollut, 'kuuluisana' nähtävyytenä ainoastaan Hippokrateen puu (seitsemäs kuva). Siellä oli kuitenkin tosi kaunis satama, paljon hyviä ruokapaikkoja ja turistikojuja mikä riitti meille vallan mainioisti. Miinus puolena kylläkin oli, ettei koko paikasta löytynyt Nutella tikkuja. Etittiin niitä ihan joka puolelta, koska viime kesänä Italiassa olin ihan rakastunut niihin...
Seuraavat pari päivää taidettiinkin viettää vain syöden ja  maaten hotellin uima-altaalla ja makoiltiin uimapaljoilla todella aaltoisella hotellin rannalla. Jotkut aallot menivät jopa mun pään yli, ja en sentään ihan tappi ole, ainakin 175 senttinen.
Tiistaina sitten tehtiin jotain, mitä ei olla ikinä ennen lomalla tehty. Elikkä vuokrattiin auto jonka kanssa oltiin liikenteessä aamupalasta päivälliseen. Hehe, ajastan mun päivän näköjään ruokailujen mukaan. Tämä ei kuitenkaan ihan niin 'hienoa' ole miltä kuulostaa, sillä vuokrattiin se auto, jotta päästäisiin uimarannalle. Tätä Paradise Beachia meille oltiin suositeltu paljon ja me lapset oltiin jo pitkään kinuttu, että sinne päästäisiin. Rannalle oli matkaa meidän hotellilta 30km ja koko saaren pituus taisi olla 40km ja leveys 10 joten kyllä siinä saarta tuli ihan mukavasti nähtyäkin. Rannalla oltiin aika monta tuntia ja sen jälkeen lähdettiinkin ajelemaan pieniä vuoristo reittejä ja oli kyllä niin siistejä näköaloja ja kilometrejä mittariin kertyi jopa 100, joten taidettiin ylittää itsemme!

Vaan mä voin näyttää tältä! Tarkoitukseni oli mahtua siskoni ottamaan kuvaan ja hymyillä ihan normaalista :D
Tänään vietin mukavaa kotipäivää hoitaen kaikenlaisia vaihtariasioita! Huomiseksi mulle varattiin kehkoröntgenkuva aika, tarkastettiin rokotukset, aloitin kääntämään todistusta ja tein pakkauslistaa. Huomenna mennään äitin kanssa katselemaan myös vähän tuliaisia! Olen päätynyt myös nyt siihen, että ostan kännykkäni vaihtovuodenkin ajaksi täältä Suomesta (tarvitsen siis uuden koska käytän nyt minisiskoni kännykkää) ja tavoitteena olisi ostaa se jo täällä viikolla. Huomenna taas tulen jatkamaan vähän lisää meidän matkasta ja tulevien viikkojen suunnitelmista, ja hei tasan kuukausi lähtöön, kohta sitä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3