tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kosin loma jatkuuJa loma kuvat jatkuu! Ei hätää, enää yksi tälläinen postaus luvassa paluusta ja ruuista. Auton vuokrauksen jälkeisinä päivinä jäätiin taaskin vaan omalle hotellille makoilemaan. Käytiin muutamaan otteeseen myös testaamassa hotellin kuntosalia ja käveltiin aika pitkälle rantaviivaa pitkin, joka on yksi parhaista asioista lomamatkalla. Hotellilla oli myös kaikenlaista hauskaa toimintaa, kuten kaikenlaisia kilpailuja ja vesijumppia mihin ahkerasti osallistuttiin. Yhtenä iltana oli myös tulishow joka oli aivan sairas! Tungin yllätys yllätys itseni eturiviin ja tuli ihan kylmät väreet ja puolet ajasta taisin pitää silmiä kiinni. Mies hyppi  lasin sirpalaitten ja naulojen päällä, puhalsi tulta, poltti itseään ja laittoi kurkulle vietsiä ja muuta kaikenlaista normaalia joka päiväistä puuhaa. Hyi.
Hotellihuoneista en ole mitään aiemmin puhunutkaan ja ei valitettavasti majoituttu tuollaisessa oma uima-allas-kämpässä, vaan sellaisen yläkerrassa. Oltiin ekaa kertaa siskon kanssa kahdestaan samassa huoneessa, sillä viisihenkisen perheen on vaikea löytää yhteistä huonetta. Meidän hotellihuone oli varmaankin siivoojan kauhu ja vesivahinkoa saatiinkin kylvyn ansiosta aikaan, kun vettä valui ulos oven alta ja parvekkeelta. Onneksi ei kuitenkaan saatu lisämaksuja liian sotkuisesta huoneesta, haha.

Tänään olin kehkoröntgenkuvassa ja lausunto siitä lähetetään mulle tämän viikon aikana postissa, joten onneksi sekin asia saatiin hoidettua. Samalla reissulla käytiin äitin kanssa katselemassa tuliaisia, mutta niistä en vielä uskalla mitään paljastaa, sillä en osaa sanoa aivan varmaksi lukeeko hostperheeni blogiani. Tänään myös tyhjentelin vähän vaatekaappiani ja valitsin ainakin farkut mitkä otan mukaan, kahdet otan mukaan selvisin niillä tai en :D. Huomenna olisi vielä muutama vaihtarijuttu hoidettavana, ja sen jälkeen taitaakin lähes kaikki viralliset asiat olla pois! Torstai ja perjantai mulla onkin melkein kokopäivän ohjelmaa ja lauantaina lähden mummin luokse nyt viimeistä kertaa ennen vaihtoa... Sieltä sitten tulen takaisin keskiviikkona tai tostaina ja perjantaina juhlitaan niitä yhteisiä isompia läksiäisiä, mistä olenkin tainnut mainita. Mutta hyvää viikon jatkoa kaikille ja palaillaan pian!

2 kommenttia:

 1. Your holiday in Greece looks and sounds wonderful! I really enjoy the beautiful pictures, since I don't think that I will ever visit there.

  I'm so excited to meet you in person. Less than one month from now! No need to pack too many clothes. I'm sure we will do lots of shopping during the year while you are here in America! Friends and family are also looking forward to your arrival, so prepare to be overwhelmed with new faces and new friends!

  --Mary

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! This was already my second time in Greece and I love it much. I hope that you received my postcard from Greece :)

   I'm so so excited too!! I can't wait seeing you all. I have done many packing lists and I have noticed that I really can't take everything I had planned. Shopping in America sounds wonderful! Give my best regards to your whole family!

   - Anna

   Poista

Kiitos kommentista <3