perjantai 12. heinäkuuta 2013

viimeistä Kosin fiilistelyä

Hellou! Vimppaa Kosin lomapostausta viedään ja vuorossa namnam ruokajuttuja ja sitten vielä lähtöä. Ruoka oli ihan taivaallista niinkuin jokaisessa loma kohteessa melkein aina. Hotellimme sijaitsi aika keskellä ei mitään, joten hyödynnettiin meidän puolihoitoa joka päivä syöden hotellilla aamupala ja päivällinen (vai illallinen?) hotellilla, lukuun ottamatta yhtä päivää jolloin lähdettiin illalla Kosin kaupunkiin ravintolaan.  Hotellilla oleva buffet oli täydellisintä ikinä, seitsemän pöytää noutkui mitä täydellisimpiä herkkuja salaateistä ihaniin jälkiruokiin! Olisin voinut siellä viettää syöden vaikka koko vuorokauden, mutta mun hätäiset pikkusiskot ajoivat mut pois syömästä, vaikka olisin voinut ottaa vielä monta melooni lautasellista! Kreikassa on nyt melooni kausi ja hunaja- ja vesimeloonit olivat siellä aivan taivaallisia, söin niitä helposti viisi lautaista ja muun ruuan mahtuminen jäikin valitettavasti vähän vähemmälle :D. Vinkkelisvikkelis, jos olet menossa kreikkaan maista ainakin ihanaa Souvlakia (vika kuva), oli niin hyvää!


Perjantaiaamuna herätyskello soi 04:17 ja hotellilta meidät tultiin busseilla hakemaan 06:00. Bussi ajoi lentokentälle tuollaisen pienen sataman kautta, jossa odoteltiin eräästä toisesta hotellista laivalla tulevia ihmisiä. Ehdittiin siinä vielä muutamat kuvat näpsäistä ja ihastella vielä Kreikan maisemia. Meidän lentokoneen olisi pitänyt lähteä 08:00, mutta Kreikkalaiset eivät näyttäneet mitää kiirettä pitävän, joten pääsimme nousemaan ilmaan vasta 08:45. Ehdimme siis kiertelemään lentokentällä olevassa taxfreessä, ja olin ihan rakastunut kun löysin sieltä Victoria's secretin tuotteita. Pystyin onneksi hillitsemään itseni, kun tajusin, että saan kuukauden päästä samaja tuotteita ei noin ylihinnotetuin hinnoin. Vähän kuitenkin harmittaa, sillä sieltä olisi saanut niille hienon pussinkin. No ehkä kuitenkin asian kanssa pystyn elämään! Suomeen takaisin laskeuduttiin vähän yhden jälkeen ja hyvästelin lentsikkakentän kuukaudeksi...

Eilen vähän järkytyin kuinka vähän aikaa on enää lähtöön. Kesän alussa mulla oli hirvittävän isot listat mitä kaikkea pitää tehdä enne kun lähden. Nyt mietin, miksi mun pitäisi tehdä kaikkea tuollaista? En ole kuolemassa, ehdin ihan hyvin tehdä samoja juttuja, samojen ihmisten kanssa vaikka ensi kesänä. Mun ei mm. tarvitse ehtiä käymään lintsillä, koska senkin ajan voin käyttää monen kaverin näkemiseen täällä. Nyt huomenna olen lähdössä mummin luokse ja taidan tulla keskiviikkona takaisin. Nyt kun vaihtariasiat on hoidossa, takaisin tuloni jälkeen käytän aikaa oikein urakalla kavereitten näkemiseen! Hirveästi postauksia ei ennen keskiviikkoa ole tulossa, mutta ainakin yksi aika toivottu postaus on luvassa ;). Mutta viettäkää te kivaa kesää missä ikinä olettekin ja nauttikaa kesästä, kun sitä on vielä jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3