keskiviikko 14. elokuuta 2013

just chillin' and have a fun dayMoikkamoi ja hyvää koulun alkua niille, kenelle se on tässä lähiaikoina alkanut! Mulla huristelee vieläkin tosi hyvin, olen jo päässyt arkirytmiin mukaan ja suurimmaksi osaksi tiedän talon käytännöt. Tunnen jo oloni täällä kotosaksi, talokin on tosi mukava! Tykkään, koska täällä on kaikki niin rentoa, mennään ja tullaan, syödään, käydään suihkussa ja mennään nukkumaan, koska vaan sattuu huvittamaan. I like! Ainakin toistaiseksi. Maanantaina ja tiistaina en päivisin oikein mitään erityistä tehnyt, lepäilin ja hengailin milloin kenenkin kanssa, ketä kotona sattui olemaan. Maanantai illalla lähdimme ensimmäistä kertaa mun täällä olon aikana shoppailemaan ja olin ihan taivaissa kaupoista, missä olen niin pitkään halunnut käydä! Kokematta jäivät kuitenkin mm. Forever21 ja Hollister, elikkä niitä innolla odottelen ja kun saan ostettua vähän enemmän kaikkea, voin tehdä siitäkin teille postauksen. Mutta mitään sen kummallisempaa ei ole tapahtunut, äsken olin parituntia ulkoilemassa ja nyt datalailen ja odottelen, että joku tulee kotiin. Huomenna tänne meille on tulossa joitain hostveljen kavereita ja se vähän jänskättää! Ainii, annoin muuten hosteille ne tuliaiset ja olivat todella iloisia niistä ja kuvakirjaa Suomesta täällä on selailtu todella paljon. Noitten lisäksi mitä tossa kuvassa on, toin 4 levyä Fatserin sinistä, salmiakki pussin, Panda lakupalat- pussin, 3 Jenkkipurkka pussia, Salmiakki askeja ja ruisleipää ja ehkä vielä jotain muutakin, jota ei nyt tule mieleen. En noita kaikkia karkkeja ole vielä antanut ja ehkä ihan vahingossa saatan unohtaa antaa yhden Fatserin sinisen... Ups. Tää on muuten niin hauska, kun täällä on näitä eläimiä niin paljon ja noita kissojakin tunkee ihan joka suunnasta! Kotona Suomessa meillä ei siis ole mitään lemmikeitä ja ykskin ilta pelästyin ihan melkeen kuoliaaksi kun musta möntti putkahti vaan jostain mun vaatekaapista, haha. Mutta en todellakaan valita, elävät unilelut on ihan parhautta! Ens vielä tiedä mitä tänään on luvassa joten let's see ja palaillaan seuraavalla kerralla, bye!

10 kommenttia:

 1. sun elämä jenkeissä kuulostaa tosi tylsältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voisin kyl sanoo et tääl on ainaki saman verran äkzöniä ku Suomessakin, tosin vaan vähän erilaista. Koko ajan käydään ajeluilla kattomassa paikkoja, kaupassa, tehään ruokaa, katellaan leffoja, jutellaan kaikesta ja sit onki jo nii väsyny et on pakko mennä aikasin nukkumaan :D

   Poista
 2. ensimmäinen anonyymi ei ole tainnut tajuta että vaihtarivuosi ei ole mikään pelkkä lomailu ja huvitteluvuosi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tällästä tä on, ihan normaalia elämää eri maassa, mihin pitää totuttautua ja se vie aikaa :)

   Poista
 3. Mitä ihmeen äkzöniä sitä pitäisi heti alkuun olla?
  Eiköhän tuossa jo ole ohjelmaa tarpeeksi kun opettelee talon tavoille ja tutustuu ympäristöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, sillä mulle voi hyvinkin täällä olla päivän kohokohtana ruokakauppaan menenminen ja sen ruuan syöminen, sillä se on erillaista ja ihmellistä täällä. Siihen kun totuttautuu, niin se vie aika paljon voimia ja sitten onkin valmis nukkumaan ja heräämään uuteen päivään, minkä kohokohtana saattaa olla kierros naapurustossa :)

   Poista
 4. Oi teijän kissa on ihan samannäkönen kun meijänki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww, hänkin siis erittäin lutunen <3

   Poista

Kiitos kommentista <3