maanantai 19. elokuuta 2013

Mikwaukee downtown

Huomenta tai sinne Suomeen jo iltaa! Tulin nyt jakamaan vähän kuvasaldoa eilisiltaiselta kiertelyltä Wisconsinin suurimmassa kaupungissa, Mikwaukeesta, mikä sijaistee tässä parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä. Ei oltu kauaa ja pyörittiinkin jalan vain siinä keskikaupungissa ja autolla sitten kierrettiin vähän kauempaa. Ensiksi kuitenkin parkkeerattiin tuollaiselle kauniille rannalle, mikä oli ihan keskustan tuntumassa. Tuntui ihan kun olisi ollut taas jossain Kreikassa, kun shortseilla ja topilla oli kuuma ja hiekka oli polttavaa. Ja sitten kun oltiin lähdössä, kaksi jäbää halusi väkisin heistä otettavan kuvan :D...
Kun lähdettiin rannalta, mentiin loppuajaksi kävelemään joen reunaa ja sen varrelta mulle näytettiin vaikka mitä nähtävyyksiä. Harmi, että osa näkyi vain niin pienenä jossain kaukaa niin en saanut niistä hyviä kuvia... Mutta todella kaunis juttu oli taidemuseo, mikä on tehty linnun malliseksi ja linnun siivet on aina liikkeessä, mutta sitä ei paljain silmin huomaa. Joskus siis linnun jättimäiset siivet ovat ihan avoinna! Tuolla aikaa vietettiin reilu tunti kävellen ympäriinsä ihastellen paikkoja ja kuvia räpsien. Tämän jälkeen mentiin syömään Meksikolaiseen ravitolaan ja olin taas ihan varma, että vaihtoehtona on burritot tai tacot. Olin kuitenkin positiivisesti yllättyny ja sieltä sain vihdoin ja viimein salaattia, mikä itseasiassa oli ihan hyvää! Tosin kun tilasin vettä sain limsaa. Vielä jätskibaarin kautta kotiin ja sen jälkeen olinkin jo niin väsynyt, että melkein heti kaaduin sänkyyn. 
Katsokaa mitä hostit olivat eilen ostaneet! Piti ihan hieroa silmiä ja ihmetellä mitä silmäni oikein näkevätkään! Melonia ja lisää viinirypäleitä ja mustikoita, mikä olen täältä melkein kaikki syönyt. Tätä kirjoittaessa syön tuota ihanaa aamupalaa, oi että kun oli jo melonia ikävä. Tänään olen muutenkin jo ollut kohtaisen ahkera, aamulla heräsin lenkille, tiskasin järkyttävän kokoisen tiskivuoren ja ensimmäistä kertaa jaksauduin pesemään pyykkiä. Tämän päivän suunnitelmista ei ole mitään tietoa, lähinnä toivon, että voisin viettää päivän tuon melonin kanssa, haha. Ainiin! Nyt kerron mua niin ärsyttävästä jutusta ja nyt kun jaan sen teidän kanssa niin toivon sen loppuvan. Joka yö näen unta siitä kun kun vietän mun viimeistä päivää Suomessa, lähinnä perheen kanssa. Ahdistavaa, koska en todellakaan halua muistella sitä. En esimerkiksi pysty edes lukemaan postausksia siitä, miten joku on nyt lähdössä, sillä tulee niin oma lähtö meileen ja Suomijutut mieleen... Toivottavasti tämä loppuis pian! Tosin eihän ainakaan koti-ikävästä tarvitse niin paljon kärsiä, kun viettää öisin aikaa Suomiperheen kanssa :D. Kuitenkin nyt adios ja tsemppiä tulevaan viikkoon!

8 kommenttia:

 1. äää nii hienoo!:) voiksä tehä videopostauksena mikä on ny täs aluks ollu parasta sie ja puhuu vaikka enkkuu siihe loppuu ni voit verrata loppuvuodesta kui paljo on parantunu?:) ja kertoo vaik siin et mitä tulee tapahtuu seuraavina päivinä, vaik koska alkaa koulu ja mil mielel oot menos sinne?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo haluisin hirveesti tehä videopostauksen mut mun pitää vähä testailla sitä tässä joskus kun on aikaa, ku mul on vähän ongelmii saada niit videoi toimimaan koneel ja niin :) hahah apua tota enkun puhumist pitää viel vähän miettii, mut hyvä idea :DD!

   Poista
 2. Ihana postaus! Ois kyl tosi kiva kuulla niistä ruokajutuista et mitä siellä arkena syödään jne. :D Nyt kun aattelee joitaki juttui mitä oot kertonu nii Suomessa (tai ainaki meillä päi) syödää aika terveellisesti, koska pizzaa ja semmosia yleensä vaa joskus viikonloppuna..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja JOO ruuasta tulee TODELLA ISO postaus!!

   Poista
 3. miten saat kuvista ne valkoset reunat pois?

  VastaaPoista
 4. Html-koodilla, kantsii googlata nii löytyy tosi helposti :)

  VastaaPoista
 5. tee mobiiliversio ku ärsyttävä muuten lukee kännykällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on! Mulla on aikasemmi ollu sii kaikkii ongelmii mut nyt pitäis toimii :)

   Poista

Kiitos kommentista <3