keskiviikko 7. elokuuta 2013

some feelings


Näin alkuun anteeksi ihan hirveästi mun postaamattomuudesta ja sen pakkauspostauksenkin pitäisi nyt jo täällä olla... Mulla on ollut viimeiset pari päivää kuitenkin ihan minuuttiaikataulu ja kaikki kamat ei ollut edes ostettuna ennen tätä iltaa, joten haluan ne myös postaukseen mukaan. Kuitenkin huomenna on luvassa se postaus, koska en saa mielenrauhaa ellen saa tehtyä sitä. Kun tajusin viime talvena, että vaihto-oppilaaksi pitää pakatakkin, yritin etsiä vaikka mitä pakkausvinkkejä ja pakkauspostauksia, mutten sitten niitä paljoakaan löytänyt. Sen vuoksi haluan ihan ehdottomasti näyttää miltä mun matkalaukun sisältö näyttää, jotta siitä voi olla apua seuraavalle lähtijälle. Mutta sitten niihin fiiliksii. Kirjoittelen tätä nyt keskiviikon puolella, joten voin sanoa lähdön olevan jo huomenna. Lähes kaikki on jo hyvästelty. Sukulaiset (miinus mummi joka tulee huomenna meille!), koulukaverit, pitkäaikaiset ystävät ja tänään vielä hyvästelin joukkuekaverit. Nyt tuntuu tyhjältä. Treenien jälkeen mentiin muutan rakkaan joukkuelaisen kanssa ja parhaan ystäväni kanssa istuskelemaan jokirantaan ja oli ihan kamalaa hyvästellä nämä! Parhaan ystäväni näen kuitenkin vielä huomenna (tai oikeastaan jo tänään) kun rakkaimmat ystäväni tulevat meille... Täytyy sanoa, että hyvästely on kamalinta ikinä ja elän tällä hetkellä tähän astisen elämäni raskaimpaa aikaa. Joka kerta kun hyvästelen jonkun, tuntuu, että pala musta lähtee, vaikka olen täysin varma, että nämä rakkaat elävät tätä vaihtovuotta mun kanssa ja ovat mua täällä odottamassa. En halua kuvitella torstaiaamua, kun hyvästelen mun vanhemmat, siskot ja mummin. Myös, kun ajattelenkin huomista päivää, jolloin sanon rakkaimmille ystävilleni heipat kyyneleet tulee silmiin. Huomenna luvassa siis aikainen herätys ja pikkusiskoni kanssa suunnataan aamupala piknikille. Sitten teen jotain pientä parhaille ystävilleni, jotka aikovat tulla meille jo aamupäivällä. Yhdessä olisi tarkoitus mennä keskustaan, jossa näen nyt toivottavasti Janinaa. Kotona lupasin olla jo kolmen aikaan, joten kiireeksi käy. Kaikki siis alkaa olla hyvästelyjä lukuun ottamatta mallillaan! Nyt lähden nukkumaan sillä taitaa tästä päivästä tulla raskas... Ja niin kiitos paljon ihanalle Elisalle, joka mainosti mun blogia hänen lemppari vaihtariblogit -postauksessa! Melkein tippui silmät päästä, kun näin että teitä ihania oli tullut näin paljon lisää, kiitos kaikille :)


Huomiseen, eli viimeiseen Suomipäivääni vuoteen!

Anteeksi todella sekavasta postauksesta ja huonosta kuvituksesta, kirjoittelen mun uudella koneella, joten tässä ei vielä mitään hyviä kuvia olekkaan. Huomenna tarjolla kuitenkin parempaa, joskin varmaaan yhtä sekavissa merkeissä!

6 kommenttia:

 1. muakin alkaa itkettää kun sun täytyy hyvästellä sun kaikki sukulaiset ja tutut :( mutta tuo pakkauspostaus on tosi hyvä idea! odotan innolla:) varmasti hyödyllinen postaus seuraaville vaihtareille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli jotain niin hirveetä, vielä kylläkin äiti ja iskä jäljellä :( Kiitos paljon, vaikkei siitä kyllä kovin hyvä tullutkaan :D...

   Poista
 2. Oi, pidä mahtava vuosi!
  Itekki oon turusta ja lähdössä 19 päivän päästä Michiganiin eli aika lähelle sun kohdetta, voisin jäädä seurailemaan sun blogia.
  käy kurkkaamas jos haluut :) http://blondincoctail.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varmasti pidän :)!
   Uu siistiä, varmasti käyn kurkkimassa ;)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! :) Ja mä ainakin innolla odotan pakkauspostausta! terveisin maailman surkein pakkaaja ja kaiken viimetippaan jättäjä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiitos :) No joo ei toi munkaan pakkaus mikään uro teko ollut :D....

   Poista

Kiitos kommentista <3