lauantai 28. syyskuuta 2013

quick post

Moikkelis! Tulin tällä kertaa postailemaan lähinnä puhelimen uumenista löytyneillä kuvilla, koska mitään kunnon kuvattavaa ei oikeastaan ole ollut. Viimeiset kaksi viikkoa ovat kuluneet aivan liian nopeasti ja nyt on taas jo viikonloppu! Positiivista sinäänsä, joten en valita siitä, että saan touhuilla mitä tykkään ja nukkua pitempään. Koulussa on ollut aika rankkaa, isompia kokeita tällä viikolla on ollut kaksi ja siihen päälle pienempi testejä melkein kymmenkunta. Niitten tuloksissa ei minkään näköistä kehumista ole, mutta toisaalta espanjan sanasto kokeesta sain pistettä vajaa täydet! Muutenkin mulle kuuluu hyvää ja vaikka koulussa on välillä aika raskaita juttuja tehtävänä, siellä on ihan kivaa ja joka päivä on kiva jutella jonkin uuden ihmisen kanssa. Ei ne silti kavereita ole ja se vähän ärsyttää...

Tällä viikolla olen jutellut netin välityksellä jutellut paljon mun uusien vaihtarituttavuuksien kanssa, joka tapasin tuolla orientatiopäivässä. Huomaan itsekkin, kuinka paljon rohkeammaksi olen täällä tullut, sillä vielä Suomessa olessassani mietin paljon viitsinkö tehdä näin ja mitä musta nyt ajatellaan. Kamala ajatella noin, ihan hirveän rajoittunutta elämää! Juttelen tuntemattomille, kysyn neuvoa, aloitan keskusteluja ja en pelkästään vastaile kysymyksiin vaan kysyn myös vastakysymyksiä. Olen oppinut myös kehumaan muita enemmän. Ennen ne oli vaan pääni sisällä, mutta nyt tuntuu ihan normaalilta heitellä niitä ilmaan. Toivottavasti tälläinen taito säilyy mulla ihan Suomeen saakka!
Täälläkin on jo syksy tullut, tosin aivan erilainen syksy kuin Suomessa. Lehdet on alkanut kellertyä ja osa jopa tippuillakkin, aamuisin on todella kylmä ja kolme askelta ovelta autoon tuottaa tuskaa ilman takkia. Kuitenkin kun koulu loppuu ja ensimmäistä kertaa reilu seitsemään tuntiin työnnän nokkani pihalle on kuuma! Ei mulla ole mitään tietoa miten täällä nyt pitäisi pukeutua? Ei tosin paikallisillakaan taida olla, sillä toisilla on jalassa UGGit kun taas toiset käyttää kesäläpsyjä ja shortseja. Tänään, eli lauantaina olisi luvassa kaikkea pientä puuhaa, mutta huomisesta ei ole tietoakaan. Tästäkin taisi tulla vain pieni kuulumispostaus, sillä pian rupean skypettämään Texasin ja Californialais kaverin (joidenka kanssa pidin yhteiset läksiäiset jne.) kanssa ensimmäistä kertaa! 


Viettäkää kiva loppu viikonloppu ja kiitos ihan hirmuisesti kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen 

5 kommenttia:

 1. Kuvaa joku kerta myday videopostaus :)

  VastaaPoista
 2. oisko mahdollista toivoa ostospostausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaan aikaan tuli tä kommentti! Olen nimittäin jo osan vaatteista kuvannut, mutta sitten se on jäänyt kun uudet vaatteet ovat olleet pyykissä :D Nyt kuitenkin 5 minuuttia sitten laitot pesukoneen pyörimään, joten voin kuvalla loput vaatteet vaikka tänään! Joten ostospostausta luvassa :)

   Poista
  2. oi jes! sitä ootellessa! :)

   Poista

Kiitos kommentista <3