perjantai 25. lokakuuta 2013

HOMECOMING DANCE (+video)


Jeii vihdoin pääsin tänne kirjoittelemaan homecoming tansseista, joita vietettiin pari viikkoa takaperin lauantaina. Idea siis oli, että oppilaat kokoontuivat tanssimaan koululle ja siinä samalla muuten vaan hengailtiin yhdessä. Kaikki olivat pukeutuneet, niin pojat kuin tytötkin. Suomessa aina löytyy niitä yksilöitä ketkä jaksavat valittaa, etteivät pysty olemaan paria tuntia mekossa tai ei muuuten vaan jaksata pukeutua, joten näin suuri panostus asuihin oli ihan uutta mulle. Tosin henkilökohtaisesti kaikki mekot eivät ihan mieleeni ollut ja vaikka olisikin ollut, en olisi uskaltanut katsoa mekkoon päinkään, sillä osa mekoista oli oikeasti lyhyimpiä mitä olen ikinä nähnyt. Ja kyllä, voin sanoa että vilkkui! 
Yleensä homecoming tansseihin mennään parin tai kaveri porukan kanssa. Itse menin kaveri porukan kanssa ja vaikka olinkin ennen tansseja kuullut kohtalaisen monen sanovan menevänsä parin kanssa, en yhtäkään tuollaista paria sieltä löytänyt. Kaikki musiikit tuolla  oli enemmänkin meneviä ehkä neljää hidasta biisiä lukuun ottamatta, joten ei siinä hirveästi mahdollisuuttakaan parin kanssa tanssimiseen olisi ollut.
Lähes kaikki viihtyivät koululla loppuun saakka, jonka jälkeen lähtivät omille teilleen koteihin, yökylää, mihin ikinä, mutta itse suuntasin vain suoraan nukkumaan. Mulla oli illan suunnitelman vähän peruuntunut, mutta toisaalta olin hirveen väsynyt muutaman tunnin hyppypomppimisesta, joten ehkä ihan hyvä näin! Linkkaan tähän loppuun vielä mun uusimman videon elämän pienistä iloista, mutta se olis nyt moikka ja muistakaa nauttikaa viikonlopusta!7 kommenttia:

 1. tee seuraava video englanniks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei taida olla seuraava, mutta voisin vaikka seuraavaks 'asia' videoks tehdä :)

   Poista
  2. enkkuvideoo tosiaanki :) eikä haittaa vaikkei enkku oiskaa täydellistä, siellähän sä oot oppimassa ja oot ollu vasta reilut 2kk tjtn! me ymmärretään!

   Poista
 2. Sulla on kyllä huippuja postauksia ja videoita, jatka samaan malliin! Näitä on kiva lukia/kattoa :)
  Erityisesti toi sun positiivisuus tarttuu, hahah :D Oot huippu! Hauskaa telttareissua :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua kiitos ihan toosi paljon :)! Ja oli kyllä mahti reissu, hirrrmusen kylmä vaan :D

   Poista
 3. Tosi ihana video ja blogi myöskin, oot Ihanan positiivinen ja tykkäät paljon samoista asioista kun minä :)) oon tällä hetkellä Argentiinassa, ollu vähän yli kaks kuukautta, jos haluat kurkkaista mun blogi on www.eppuinargentina.blogspot.com :) jään kyllä varmasti lukemaan sun blogia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) kuinka siistiä, todellakin käyn kurkkimassa!!

   Poista

Kiitos kommentista <3