sunnuntai 13. lokakuuta 2013

homecoming week


Moikka! Nyt on todella kiireinen ja tekemisen täyteinen, mutta sitäkin parempi viikko takana ja olen saanut nyt saanut kokea niin paljon sitä oikeaa jenkkimeininkiä! Viikon aikana olen myös tutustunut ihan mahtaviin ihmisiin, ketä voin jo nyt kutsua kavereiksi. Koulupäivät olivat muuten maanatain ja perjantain pientä lukujärjestys muunnelmaa ja joka päivän eri pukukoodia lukuunottamatta samanlaiset kuin normaalisti, mutta heti huomasi yhteishengen olevan paljon parempi. Oikeasti kaikki (paitsi minä...) panosti pukeutumiseen, olisipa meno Suomessakin tuollaista! Suomessa väripäivänä maksimissaan 1/4 oppilaista on pukeutunut värikkääseen paitaan tai laittanut värikkään kellon käteen, mutta täällä väripäivä tarkoitti, että hiuksia ja varpaita myöten kaikki  värjätään. Ihan huikeeta! Olisin tosiaankin halunnut pukeutua myös, mutta vaatekaappi ei oikein ollut samaa mieltä ja tosin iltaisin olin niin väsy, ettei voimat millään riittäneet selviämään toisten vaatekaapeille ja suunnittelemaan asua... Tosin lähes joka päivälle keksin jotain pientä, mikä on edes vähän positiivista!

Näitä itsetyhtyjä hameita (tutuja?) oli kokoajan kaikkialla, oli päivän teema ihan mikä tahansa vaan!
Maanantai ja perjantai päivän teki erikoiseksi se, että kaikki tunnit olivat vähän lyhennettyjä, jotta ehdittiin kokoontumaan koko koulu liikuntasaliin. Maanantaina siellä järjestettiin kisoja eri luokka-asteiden välillä ja me seniorit voitettiin melkeimpä kaikki! Perjantaina tapahtumassa muisteltiin kulunutta viikkoa katsoen musiikkivideoita viikon varrelta napatuilla kuvilla varustettuna. Siellä myös palkittiin ainakin urheilujoukkueita saavutuksistaan ja tanssijoukkue esitti ohjelmansa, mikä nähtiin myös illan pelissä. Myöskin pojat esittivät oman tanssinsa, jonka olivat tehneet keskiviikkoista Power Puff- peliä varten. Tätä peliä en loppujen lopuksi itse ikinä päässyt katsomaan, mutta tarkoittaaa siis sitä, että tytöt ja pojat vaihtavat jalkapallopelissä paikkoja. Tytöt siis pelaavat ja pojat tanssii. Olis ollut tosi kivaa nähdä toi peli, mutta no can do... 
1. Joka päivä ruokalassa äänestettiin parasta asua ehdolle asettuneista huutoäänestyksellä. 2. Minä ja Jakii, koulussa oli tuolloin jokin vamma päivä, joten siksi Jakiillä on side päässä! 3. Minä ja Saksalainen vaihtari Selina perjantai-illan jalkkispelissä.
Kuten kuvasta näkyy, junioreilla oli maanantaina pinkkipäivä!
1. Italialainen Silvia nörttipäivänä. 2. Ihmiset todellakin panostivat myös keskiviikkona, jolloin seniorit pukeutuivat vanhuksiksi. Koulussa näkyi paljon pyörätuoleja ja kävelykeppejä. 3. Hahah....
 
Selina, Silvia ja minä!
Minä ja Jakii kannustamassa Broncoja!
Homecoming viikko huipentui perjantaina jalkapallopeliin, missä porukkaa oli ihan hirmuisesti. Oli tosi kiva ilta, varsinkin kun tutustuin todella moneen! Tuntu niin kivalta vaan heittäytyä jenkkien mega kannustukseen mukaan ja vaan hyppiä ja huutaa, tosin ei tämä ei tuottanut pelissä tulosta, koska silti hävittiin. Kun tulin kotiin kaaduin vaan sänkyyn ja nukuinkin 12 tunnin yöunet! Tänään (lauantaina) väsäsin itselleni ihanan aamupalan ja parituntia vietin vain hengaillen koneen kanssa. Sitten lähdin auttamaan hostsiskoa muutossa. Hän ja hänen miehensä muuttavat about kilometrin päähän, joten meistä tulee melkein naapureita! Kun tulin kotiin, rupesin pikkuhiljaa valmistautumaan illalla vietettäviin homecoming tansseihin, mikä on toinen tämän viikon huippukohdista! Nyt odottelen, että hiukset ja kynsilakat kuivuu, että voin laittaa mekon päälle. Odotan iltaa tosi mielenkiinnolla ja innostuneena, sillä muitten vaihtareitten blogeista on saanut lukea niin erillaisia tarinoita näistä tansseista! Niistä kuitenkin teen erikseen postauksen ja yritän ottaa mahdollisimman paljon kuvia. Nyt kuitenkin on pakko lopetella etten myöhästy ja palaillaan taas pian, varmaankin tämän iltaisen tapahtumien merkeissä. Pahoitteluni muuten erittäin väärin kirjoitetusta kieliopista, sillä mun päähän ei millään tule suomen sana- ja kielioppisääntöjä. Mun pölkkypäähän ei mahdu kuin yksi kieli kerrallaan :D

Nauttikaa sunnuntaista ja kerätkää voimia tulevalle viikolle!

18 kommenttia:

 1. Varsin ihana postaus ;) haha noi tutut on joku juttu täälki! spirit dayna hirmu monel oli semmone?? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha pöhkis :D no joo, missä mun motivaatio värkätä tollasia kuhnii xd?!

   Poista
 2. Voisitko tehdä enkuksi jonku videon,olis tosi kiva kuulla miten puhut englantia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo voin ja teenkin, vaikkakin vierastan ajatusta ihan hirveesti :D...

   Poista
 3. Tykkään blogistasi niinkuin myös videoistasi! Keep up the good work ;)

  VastaaPoista
 4. paljon sulla oli englanti viimesimmässä todistuksessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lukiossa 3 kurssin aikana se on ollut 6 kieppeillä aina :)

   Poista
 5. Moi :)
  Must ois tosi kiva lähtee vaihtariks joskus, mut osaan enkkuu tosi huonosti. :/ Ymmärtääks ne siel sen et jos ei välttist ymmärrä kaikkee, ja jos kysyy esim et "mitä" jos ei tajuu jotai, ni onks ne sillee vaa et no ei mitää, vai selittääks ne uudestaa yms :)
  Tosi sekava toi, mut toivottavasti tajusit pointin :D Ja onksul koskaa tullu sellast tilannet, että et YHTÄÄN tajuu mitä joku on sanonu etkä tiiä et mitä pitäs sanoo ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heellou :) ja jep vielä löytyy sen verran aivo soluja, että tajusin! Mutta siis, älä todellakaan pelkää sitä kieltä, oikeesti, älä, mää oon elävä esimerkki siitä miten en oo vielkään tänne kuollu vaikka hädin tuskin pääsin lukion englannista läpi. Ja nä todellakin selittää ja jos jotain huonoo siit selittämisest pitäisi hakee niin se, et nä saattaa pitää ihan totaali pölkkynä ja selittää kaikki niiin yksityiskohtasesti ja osottaen ja piirtäen ja vaiks mitä niin kuurosokeemykkäkin tajuis :D on tunnu tilanteita missä en oo tajunnu mitään, mutta sit oon vaan sanonu sorry tai what :)

   Poista
 6. Hei! Ajattelin kysyä sinulta jo aikaisemmin mutta kysynkin vasta nyt. Onko Suomi perheesi rikas, kun tuohon vaihto-oppilas vuoteen menee ihan hirveesti rahaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, tänne lähdettiin säästöillä mitä on mulle kerätty melkein koko elämän ajan ja rahat mitä kuluisi mulla suomessa lähetetään mulle nyt tänne :)

   Poista
 7. Ihana blogi! Halusin kysyy et ootko ite huomannut sellast perus jenkki high school meininki, esim. Televisiosarja Gleehin viitaten? Onks koulus paljon suositut ja epäsuositut jaottelua tai onks se vaa harha kuvitelmaa? Kaveri oli Jenkeissä vaihdos nii sano et se itte vaihtarina oli epäsuosituis mut ei niitä kiusattu tai mitää mut se huomaa ite sen "jaottelun"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Noo en oo katsonut ikinä Gleetä enkä oikein muitakaan High School sarjassa, mutta mitä leffoista no nähnyt, niin en se ole elämä High Schoolissa ole niin jännittävää. :D Hmm, meidän koulussa ei nyt sinäänsä mitään hirvää jaottelua ole, mutta olen senkin kuullut olevan tosi koulukohtaista. Kai täällä nyt pakolla jotkut on suositumpia kuin toiset.

   Poista
 8. Entäs onko perus prom queen halukkaita, koulun suosituimmat? Otetaas sut hyvin vastaaa kaikkialla koulussa vaihtarina? Onks niitä perus jenkifutiksen pelaaja poikia joita on leffoissaki? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole suosituimpia! :) Mut otetaan hyvin vastaan, mutta se ei tarkoita, että kaikki olisi mun kavereita. Ja joo täällä on paljon jenkkifutiksen pelaajia!

   Poista

Kiitos kommentista <3