sunnuntai 6. lokakuuta 2013

what I miss about Finland? | VIDEOKertokaa mitä piditte, mentiinkö parempaan vai huonompaan suuntaan? Ja niitä video ideoita! Näitä on niin kiva toteutella sillon kuin joku aika sattuu löytymään, tai no, vaikkei löytyisikään 8)

32 kommenttia:

 1. nää sun videot on mahtavia ! (= ääöö, en oikeen keksi mitä voisit videolla tehdä, mutta oisko semmoi liian vaikee totuttaa videolla kuin hyviä asioita jenkeissä, mitä suomessa ei ole ja toisinpäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon:) Toi on tosi hyvä idea, eikä tosiaan oo ees vaikee toteuttaa!!

   Poista
 2. Sun videot on ihanii! :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään ihan sikana tost sun tavasta editoida nää videot ja sun nää jaksaa kattoo ja kuunnella mielenkiinnol ihan loppuu asti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos ja hyvä että jaksaa kiinnostaa mun löpinät:)!

   Poista
 4. Tää oli kiva! :)
  Video ideoita: MyDay, Esittely erikoisista tavoista esim. just noi vessat :D, Maisema video..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja hyviä ideoita ;)!!

   Poista
 5. rakastan sun videoitas! :) oot jotenkin tosi luonnollinen ja kaikkee näissä! jatka toki tekemistä, ^ mietin kans just tota samaa mitä heidi, eli niiku hyviä asioita jenkeissä mitä suomessa ei oo :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos ihan hirveesti!! Hehe, oon ehkä tainnu alkaa jo sitä käsikirjottamaan ;)

   Poista
 6. Mä oon saanu ainaki paremman käsityksen et millane oot näien videoiden myötä(: uutta videoo vois tehä vaik jotenki et siin näkyis iha livenä millast siel on elämä ja näi ku oon itekki käyny muutaman kerra jenkeis ni kiinnostas nähä et millast just siel sun asuinpaikassas on 8) ja sun kavereit ois kans kiva nähä videoil!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä :) ja juu tollasia oon vähän meinannukkin, että luvassa on! Ja kiitos muuten ideoista 8)

   Poista
 7. oi kiva että oot innostunu videoista! huippua että on erilaisia juttuja :) sun videot on lisäksi niin hienosti toteutettu ja oot jotenki tosi rennon oloinen kameran edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)! Joo oon jo pitemmänki aikaa ollu tosi kiinnostunu näistä videoista, mutta en ennen oo vaan oikeen rohjennu tekemään. Tavotteena ois saada tä videoitten teko joskus ihan vlog(g)aukseen asti 8)

   Poista
 8. ihana video taas, nä sun videot on ihan parhaita! ja ei vitsi mäkin oon ihan hukassa näiden kolikoiden kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) joo ihan hulluu ku mul olis niit tosi paljon (tai siis määrällisesti, ei varmaan rahallisesti) mut ei minkään näköstä tietoo kuin paljon on mikäki kolikko :D!!

   Poista
 9. sulla on tosikivoja ollu nää videot!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti, toivottavasti osaan kans pitää nä tälläsinä :)!

   Poista
 10. Ihanaihanaihana!! haha oikeestaan kaikki asiat oli semmosia mitä itekki kaipaan vaikka en oo ees tajunnu! Ja ite aattelin tehä joski välissä semmosen videon et laitan jotai jenkkikavereita puhumaan suomea haha se on niin ihanan kuulosta::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos 8)! Ja joo, ei näitä tosiaankaan tuu koko ajan mietittyä ehkä vaan pahan päivän jälkeen väsyneenä... Uu toi kuulostaa ainaki tosi kivalta, pitää kans pistää harkintaan ;)

   Poista
 11. Ahahah nauroin tolle irtokarkkeija kohdalle! Tänään skypettelin äitin kanssa suomeen ja se kysy, että mitä haluun joululahjaks tänne niin sanoin että irtokarkkeja xD! Eikä varmasti olla ainoita vaihtareita, jotka näin tuumii, näiden karkit on vaan ihan kamalia verrattuna kunnon irtokrkkeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha JEP oikeesti haluan karkkiiiiaaaa :P!

   Poista
 12. Tosi kiva video :)
  Blogistani löytyy muuten sulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja hei saatan jopa toteutellakkin!

   Poista
 13. määä en kestä sua XD oot paras <3 varsinainen r***s !! (irtsarikohta paras XDD)

  VastaaPoista
 14. Tee joku myday tyyppinen video:)!

  VastaaPoista
 15. ihana video taas! joku myday ois kiva! :)

  VastaaPoista
 16. Mul on sama juttu noitten kolikoitten kaa. Ei oo hajuakaan miten niit kuuluis käyttää XD ja olit niin ihana taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Joo tieks mul on niit ihan törkeesti mut en vaa osaa käyttää (ok en jaksa toistaseks opetellakkaan) XD... Mutta kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentista <3