maanantai 11. marraskuuta 2013

eka kysymyspostaus | VIDEO

Moikka! Tässä olisi videomuodossa vastauksia kysymyksiin, joita tuli sen verran paljon, että pitää ainakin toinen (mahdollisesti myös kolmas) osa tehdä. Mulla on huomenna (tiistaina) vapaa päivä koulusta, joten tulen postailemaan teille mun erityiskivasta viikonlopusta.  Nyt hyvää alkanutta viikko kaikille, mulla kutsuu nyt koulun penkki. Enjoy!8 kommenttia:

 1. Jee kiva video! Kaikkia videoita vaan paljon, nää sun on parhaita! ;D

  VastaaPoista
 2. hihii millon enkkua saatais kuulla? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuvaan videon tänään, joten huomenna ;)

   Poista
 3. http://australiatimetogo.blogspot.com.au/2013/11/haaste.html Moi ! Haastoin sut kertomaan vähän lisää itsestäsi :D käy kurkkaamassa mun blogista lisää:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiitti, teen varppina tässä joskus kun on joku hyvä aika :)!

   Poista
 4. Sun blogi on ihana! Ja on kiva ku kirjotat niin usein :) En ehtiny tohon kysymyspostaukseen ja en muista ootko kertonu, mutta onko sulla tossa huoneessa oma vessa ja kui lähellä on lähi kauppa? (joo kylhän noi on ne tärkeimmät kysymykset tietää enne vaihtoon lähtemistä :-----D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja joo kyllähän tä kirjoittaminen välillä aamuväsymyksenä kostautuu :D... ei ole omaa vessaa, siskon ja veljen kanssa käytetään samaa ja lähin kauppa mitä me käytetään on vähän alle 10 minuutin ajomatkan päässä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3