keskiviikko 13. marraskuuta 2013

finally in american | VIDEO

Moikka! Vihdoin sain toteutettua pitkään pyydetyn videon, jossa puhun englantia ja kerron vähän siitä miten mulla nyt kielen kanssa sujuu ja lopusta löytyy myös pieni ylläri teille. Tänään (tiistaina) oli mulla koulusta vapaapäivä, kun muilla oli collegeen valmistavat testit. Aika suurilta osin  päivä meni syödessä, dataillessa ja maatessa, mutta sain myös pari tärkeää asiaa hoidettua. Piti myöskin kirjoitella mun viikonlopusta, mutta teen sen kun on parempi fiilis.
Video oli hyvä opetus myös mulle miten englantia puhun, tarkoitan sillä sitä, että huomasin nieleväni välillä sanan alkuja/loppuja ja lause ei kuulosta samalta. Myöskin imperfekti muodot taitaa olla liian hankalia käytettäviä... Koko päivän makoilu on tainnut rasittaa mut ja taidan mennä nyt nukkumaan. Onneksi huomenna on koulussa late start, eli koulu alkaa kolme tuntia myöhemmin kuin normaalisti. Enjoy! Ja loppuun vielä, että älkäähän toverit ottako tätä niin vakavasti ;)7 kommenttia:

 1. Tekstitys olis ollu kiva, koska en ymmärtänyt tuosta kauheasti mitään :D Mut ymmärrän et tekstityksen väsääminen tuohon olisi ollut työlästä :)) Mut kiva video kuitenkin!

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä hyvin sisällön kannalta puhuttu :) ootko aatellu, jos tekisit vaihtovuotes lopussa myös tämmösen in english- videon?

  VastaaPoista
 3. Mä tiedän niiiiin miltä susta tuntuu ton kielen kanssa! Oon itekki siis nyt Saksassa vaihdossa enkä osannu alussa sanoo melkeen mitään... Mut kummallisesti se kyllä on parantunu, vaikken mäkään vieläkään mitenkään hyvää saksaa puhu haha :D Se on niin turhauttavaa välillä kun sanoo jotain ja tajuaa sitten jälkeen kuinka pieleen se lause meni, kun ei sitä aina pysty niin nopeesti sanomaan asioita oikein vaikka tietäiskin miten ne oikeasti kuuluu sanoa! :D Mut sähän puhut jo tosi sujuvasti englantia!! Ei niillä pikku virheillä tai ääntämisellä niin paljoo merkitystä ole :D

  VastaaPoista
 4. Tää oli tosi kiva!
  Semmonen olis kiva, että opettaisit sun kavereita puhumaan suomea ja videoisit sen. :)
  Sun blogis on muutenkin tosi kiva ja tykkäät kun postaat niin usein!
  Tsemppiä jatkoon!
  ~ Maiju

  VastaaPoista
 5. kiva video ja kylla sua ymmartaa! :)
  tykkaan lukea sun blogia, koska ollaan molemmat wisconsinissa mutta silti meilla on niin erilaista.
  Tsemppia ihan sikana ja nauti sun vuodesta, kylla ne enkun taidot paranee pitaa vaan olla rohkee ja puhua paljon englantia vaikka ei aina tietais oikeita sanoja

  christainamerica.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. kiva video ja kylla sua ymmartaa!
  tykkaan lukea sun blogia, koska ollaan molemmat wisconsinissa mutta silti meilla on tosi erilaista.
  Tsemppia ihan sikana ja kylla ne enkun taidot paranee, pitaa vaan olla rohkea ja puhuu mahollisimman paljon englantia vaikka ei aina tietais kaikkii oikeita sanoja.

  christainamerica.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. mä kyllä sain iha hyvin selvää ja osaat puhua tosi hyvi (: kiva postaus ja video, lisää tämmösii!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3