tiistai 17. joulukuuta 2013

14.&17. luukku

Tuossa videossa olisi vähän tunnelmia viime perjantailta Texasista! Lisää tulossa pian heti huomenna, koska sitä video/kuvamateriaalia tuli ihan mukavasti. 
Luukku 17 onkin vähän eri kielellä höpötelty video. Jos et ymmärtänyt mitään suosittelen katsomaan tiivistelmän videon kuvauksesta youtuben puolelta tai ottaman englannin kirjan käteen hehe. En kyllä tajua miksi kiusaan itseäni näillä enkkuvideoilla... Wääk ahdistaa :D

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä se on ihan kiva, että suomalaisilla on ihan suomalainen aksentti. Ei tarvitse yrittää olla kuin amerikkalainen/britti, se on ihan ok että on oma aksentti (: Mua ärsyttää ku monet aattelee et pitäs kuulostaa just amerikkalaiselta mut ei se iha nii ole :) Kyl ne ymmärtää tosi hyvin vaikkei oiskaa englanti äidinkielenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tosiaankin ymmärtää :) ja jep, oon ainakin erittäin ylpeä suomalainen siispä ei haittaa, jos loppuikäni tulen höpöttelemään suomienkkua!

   Poista
 2. Hyvinhän sun enkku sujuu, mutta mulla o vähän sama, että pelottaa kuinka suuri koti-ikävä iskee joulun aikana.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihan jännää koska mulle ei olla ikinä sanottu noin :D aina oon ollut vaan ihan totaalihuono. Joo siis toi joulu pelotti jo enne lähtöä hirveesti ja muistan viime jouluna itkeneeni kuinka ikävä mulle tulee suomijoulua. Ihan hullua, että se on jo ensi viikolla!

   Poista

Kiitos kommentista <3