maanantai 6. tammikuuta 2014

Californian ostokset

vaatelahjakuvat 001
Pappojen suihkusandaalit & Hollisterin flipflopit. Ollaan jo lähellä mun lupausta käyttää noita sandaaleita koulussa ;)
vaatelahjakuvat 004
Hollisterin tummansininen neule ja Old Navyn vaaleahko neule, kuva vääristää vähän väriä.
vaatelahjakuvat 007
Kaksi Hollisterin t-paitaa. Tässä tekstittömässä paidassa erityisesti tykkään siitä, kun selkä ja etuosa ovat yhtä suuret.
vaatelahjakuvat 008
Kaksi Hollisterin tummansinistä pitkähihaista.
vaatelahjakuvat 009
Huppareita ja college paitoja. Pinkki college on Old Nanysta, seuraavat kolme perus matkamuistoja turistikojusta (college), Hollywoodista (huppari) ja Malibusta (huppari) ja viimeinen huppari on Hollisterista.
vaatelahjakuvat 011
Matkamuisto t-paitoja. Lake Arrowhead (kerron myöhemmin mikä paikka se oli), Hard Rock Cafe Hollywood, I<3LA ja Hollywood!
vaatelahjakuvat 005
Toppeja! Keltainen on urheiluun tarkoitettu Aerospostalelta ja samasta paikkaa on myös seuraava valkoinen toppi. Kaikki seuraavat on Hollisterilta.
vaatelahjakuvat 012
Forever21 yöhousut ja Orange Country shortisit lentokentältä!
vaatelahjakuvat 013
Ja paljon muuta kamaa! Kolme Hollisterin bodymistiä, Hollywood/LA matkamuistoja, meikkejä, parit pitkävartiset sukat, normaalit sukat, silmälaput, pipo, vyö...

Siinä oli ainakin suurin osa mitä mukaan lähti Californiasta. Paljon ostin Hollisterilta, sillä koko kauppa oli vähintäänkin -50%, mutta lähes kaikista ostoksistani sain vielä tuon päälle -50%. Muutaman euron paidat (kaikki taisi olla alle 10euron ja osa joka euron, hupparia lukuun ottamatta, joka oli varmaankin 15euroa) oli siis tervetulleita! Bodymistien normaalihinta oli 12dollaria (about 9euroa), mutta sain kaikki 15dollarilla! Matkamuistoihin yritin panostaa kunnolla, koska en kuitenkaan joka päivä Californiassa pääse hengailemaan, sen takia huppareiden ja t-paitojen paljous. Onneksi osa niistäkin oli alennettuja. Samoin kuin kaikki meikit ja harjat oli osta yksi niin saat toisen puoleen hintaan. Old Navy ei ole kovin hintava kauppa ollenkaan ja sielläkin oli lähes kaikki -75%, joten kyllä kelpasi tehdä ostoksia! Kuitenkin se matkalaukku oli tosiaankin ylipainoinen kun tulin Wisconsiniin takaisin, mutta onneksi mun ei tarvinnut maksaa mitään, kun heitin vain matikankirjani roskiin käsimatkatavaroihin!

Tänään eli maanantaina skipattiin koulu, koska niin kuin varmaan osa on kuullut, on täällä aivan hirveän kylmää (ulos ei saa lähteä edes autolla koska -20, haha). Viikonloppu meni kotona, koska täältä ei tosiaan voinut paljon minnekkään lähteä. Tosin käytiin siskoni (27 vuotis?) synttäreitten kunniaksi ulkona syömässä. Nyt jatkan videon kuvaamista, kunhan vain kameran akku täyttyy!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! :)) Meillä Thunder Bayssa Kanadan puolella on ollu jo aika monta päivää -35 mutta kouluun täytyy silti mennä ja kiva katella ku noi autot liukastelee ja pitää olla varovainen jottei ihan jäädy...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No apua, se on jo oikeesti tosi vilponen?! Mutta kiitos, pidä kivaa siellä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3