maanantai 3. helmikuuta 2014

weekend with my finnish girl Moikka! Haluaisiko joku ystävällisesti selittää mulle miksi viikonloput menee niin kamalan nopeasti? Okei, aika ylipäätäänsä ja nyt voinkin toivottaa jo hyvää alkanutta helmikuuta kaikille. Viikonloppuna olin kotona vain parisen tuntia, koska kun perjantaina suoraan koulusta olin mennyt kiertelemään kauppakeskusta koulukaverin kanssa, hakenut viikonloppukamppeet kotoa ja käynyt ravintolassa syömässä perheeni kanssa, suuntasin viettämään viikonloppuani suomalaisen kaverini luokse tähän puolen tunnin ajomatkan päähän. Niin kuin kuvista näkyy, mitään extremetekoja ei tehty, mutta kivaa oli silti! Kävin ensimmäistä kertaa kunnon Frozen Yogurt paikassa, kierreltiin ostoskeskuksia ja bongailtiin mulle mekkoa Promeihin, katseltiin pari elokuvaa, löydettiin World Market, jossa tehtiin myös hyviä ostoksia ja sen sellaista, mitäs muuta kivaan viikonloppuun tarviikaan! Ai niin, yritettiin ottaa mulle myös Senior Picturea ja nyt mulla sellainenkin sitten on.. En vielä paljasta kuvaa, mutta etteköhän te sen tule näkemään! 
Kovin innoissani en alkavaa viikkoa odota, mutta onneksi viikko tulee olemaan vain neljä päiväinen sillä näillä näkymin suunnataan torstaina koulun jälkeen pohjoiseen Michiganiin suomalaisten hostisovanhempien luokse! Kaikkenlaista kivaa siis luvassa ja hyvin menee, mutta jos vain voisin olla rakkaitten Suomiystävieni tanssijaispäivänä ja ystävänpäivänä kertomassa kaikille kuinka tärkeitä myös he siellä Suomessa ovat minulle, olisi se todella ihanaa
Nyt jatkan Pandalakujen syömistä (tuntuu ihanalta kun pussissa lukee Made In Finland) ja kertaan huomiseen testiin aiheesta YearBook!

Hyvää viikonalkua ja sitä jo toivotettua helmikuuta kaikille!4 kommenttia:

  1. Rupesin lukee sun blogii just ja haluisin kysyy vähän ku oisin ens vuonna syksyn lähös vaihtoon. Oliko sieltä helppo saada kavereita? Onko siellä jakautunut suositut ja ei-suositut? minkälaiset ihmiset o suosittuja ja minkälaiset ei niinkään? meneekö jonku harrastuksen mukaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot lähdössä! Hmm no ei sinäänsä ollut kovin helppo, tai niin helppo kuin luulin. Eli itse pitää myös olla todella aktiivinen ja uskaltaa avata se suu, sillä keinoin ainakin saa! Kyllähän täällä nyt jotkut niitä 'suosittuja' on, muta en sitten tiedä miten ne on jakautunut :D kyllä niistä kaikki taitaa urheilua harrastaa, mutta ei kai mitään tiettyä? En tiedä oikeen, kaiken sortin ihmisiä täältäkin löytyy hehe!

      Poista

Kiitos kommentista <3