tiistai 18. maaliskuuta 2014

CHICAGO

CHICAGO 027
The Papu!
CHICAGO 128 CHICAGO 307 CHICAGO 047 CHICAGO 082 CHICAGO 066 CHICAGO 074 CHICAGO 068 CHICAGO 103 CHICAGO 127 CHICAGO 228 CHICAGO 142 CHICAGO 145 CHICAGO 193 CHICAGO 233 CHICAGO 271 CHICAGO 305 CHICAGO 302
Kirjoitettu 17.3 maanantaina.
Moikka ja hyvää Paten päivää kaikille! Okei, okeasti St. Patrick's Daytä, mutta oli pakko keksiä jokin kiva suomennos. Eli siis kyseessä on Irlannista peräisin olevan juhlapyhä, jonka aatto on näin 17.Maaliskuuta. Täällä sitä lähinnä juhlitaan pukeutumalla vihreään, kokoontumalla yhteen juomaan ja katselemalla St. Patrick's paraateja. Iste olin kyseistä päivää juhlistamassa lauantaina Chicagossa, jonne lähdimme aikaisin aamulla junalla. Meitä oli minä, Julia ja muutama hänen saksalaista kaveriaan ja kuten kuvista näkyy, muutama muukin oli tiensä sinne löytänyt. Koko elämässäni en ole niin paljon ihmisiä nähnyt mitä siellä oli! Varsinkin kun olimme katsomassa paraatia, joka osoittautui erittäin suuriksi pettymykseksi, paikka oli täynnä ihmisiä vierivieressä niin pitkälle, kuin pystyin näkemään. Vaikkei paraati mikään hirmu hyvä ollutkaan, niin oli tosi siistiä nähdä se, mitä miljoonat ihmiset täällä katsovat ja tulipahan nähtyä. Siisti juttu oli kuitenkin tuo greenriver, joka  siis joillain väreillä värjättiin joka vuotiseen tapaan vihreäksi. Suomessakin pitäisi ottaa käyttöön vesistöjen värjääminen ja voisimme heittää Itämereen vähän turkoosia väriäinetta haha!
Kuitenkin loppuaika Chicagossa meni kylmyydestä huolimatta kierrellen ja sivistyin mm. käymällä Vapianossa syömässä ja juomalla kahvin Starbucksista (en siis juo normaalisti kahvia). Juna takaisin lähti jo kuuden aikaan, koska kaikki oli hirveän väsyneitä aikaisen herätyksen ja koko päivän kiertelyn jälkeen. Tässä junassa oli myös vähän eri hintaluokka, kun esim. VRässä, jossa matka Turku-Helsinki yhdeltä suunnalta maksaa opiskelijalta ja alle 17vuotialta 15euroa ja siistä vanhemmilta se 30. Tuolla se oli 5euro ja junalippu oli voimassa koko viikonlopun ajan. Tosin juna pysähteli tosi usein, mutta ihan perille päästiin oikeaan aikaan ja ei kylmyydestäkään sisällä tarvinnut kärsiä. Kun tuolta reissulta selvisin kotiin, hyvä kun jaksoin edes kaatua sänkyyn.

Sunnuntai meni alkuksi normaalisti kirkossa, jonka jälkeen luvassa oli muutaman tuntia ansaittua rentoutumista. Sitten lähdin kaverini Selinan luokse suunnittelemaan perjantaina alkavaa roadtrippiä, siitä on tulossa niin kivaa, etten jaksaisi millään odottaa perjantaihin asti! Niin kuin kerroin, mulla oli reissun kanssa ongelmia AFSn kanssa, kun en tolla kokoonpanolla lähtiessäni saa olla koulusta enempää kolmea päivää poissa. Ongelma kuitenkin saatiin ratkaistuja ja nyt lennän Las Vegasista Minneapoliksen kautta takaisin keskiviikkona, enkä jää heidän kanssaan sinne loppuviikoksi. Kerron noista muista jutuista vähän myöhemmin. Oltiin siis myös kaikki neljä (minä, kaverini, kaverini hostmom ja hänen kaverinsa), jotka reissuun ovat lähdössä kiertelemässä kauppoja ja hommaamassa eväitä/tarvittavia juttuja reissuun mukaan. Illalla taas tullessani kotiin, meinasin kuolla väsymyksestä, joten sänky kutsui melkein heti!

2 kommenttia:

  1. Yks kysymys aiheesta poiketen millä muokkaat sun videot?:-) haluisin itekkkn löytää jonkun helpon perus muokkausohjelman..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3