perjantai 21. maaliskuuta 2014

roadtrip starts now

day 004
Moikka! Kerron nyt siis vähän tästä ihan hetken kuluttua alkavan reissun alustavasta ohjelmasta, jotta tiedätte vähän mitä bloginkin puolella tuleman pitää. Eli siis perjantaina suoraan koulun jälkeen olisi tarkoitus lähteä kevyelle 16 tunnin ajomatkalle kohti Coloradoa. Coloradossa meidän pitäisi olla perillä aikaisin launtai-aamuna ja meillä onkin siellä kaksi kansallispuistoa, jossa olisi tarkoitus vierailla ja viettää yö teltassa nukkuen. Jännittää niin paljon tuo telttaitu, koska muistan kun syksyllä oltiin telttailemassa suunnilleen samoilla lämpötilalukemilla, meinasin kuolla kylmyyteen ja puolet yöstä vietin läheisessä vessarakennuksessa varpaitani lavuaarissa liottaen.. Okei, olen kyllä leireilystä todella paljon pitävä ihminen, mutta kylmyys on jotain sellaista mitä en vaan kestä. Jos toivon mukaan selviän tämän lauantai-sunnuntai välisen Colorado telttailu yön, niin matkamme jatkuu Arizoonaan, jossa olisi sitten tarkoitus olla lämpimämpää. Ihana pakata myös shortsit mukaan! Siellä vietämme mun ymmärryksen mukaan kaksi yötä Grand Canyonilla, ja olen enemmän kuin innoissani. Toisaalta mun rapakunnossa oleva kroppa ei ole, kun hänelle kerrottiin, että päivän aikana tarkoitus olisi kietää 16mailin, eli 26km mittainen matka johonkin kuiluun. Jos vielä tästä hengissä selviän, tarkoituksemme olisi jatkaa tiistaina kohti Nevadaa, Las Vegasia ja kierreskellä sitä kaupunkia se päivä. Keskiviikkona on vielä vähän aikaa, mutta sitten on mun aika palata taas koulunpenkille ja lennän yksin Las Vegasista Minneapolikseen ja Minneapoliksesta Milwaukeehen, mikä on noin 15 minuutin ajomatkan päästä kotoa. Skippaan mukavasti siis kolme viimeistä päivää kolmatta jaksoa ja torstaina alkaa uusi ja viimeinen jakso jenkkikoulussa! Ihan hullua. Mun lukujärjestys ei kuitenkaan pahemmin muutu, mikä on ihan hyvä, sillä tykkään paljon mun tämän hetkisestä lukujärjestyksestä (espanja, liikunta, vuosikirja ja maailman historia). Liikunnan tilalle näillänäkymin vaihtuu kuvataide, joten helppo lukujärjestys jatkuu! Tänään (eli torstaina) olinkin ihan harmissani, kun liikuntatunnilla tajusin sen tunnin olevan viimeinen liikuntatunti jenkkilässä.. Perjantaisin meillä on aina keilaamista, joten sitä ei lasketa normaaliksi tunniksi. Liikunnassa mulla oli vielä maailman paras opettajakin, harvinaislaatuinen tapaus siinä suhteessa, että hän oikeasti pitää musta haha! 
day 009
Tilanne tällä hetkellä tämä. Yritä tässä sitten mukavassa asennossa datailla popparikulhon kanssa, kun vaatteet vie koko mun sängyn... Vaikea elämä!

Pääsette musta nyt siis hetkellisesti eroo ja viimeistään ensi viikonlopun aikana toteutan postauksen matkastamme, jos sen jälkeen nyt vielä henki pihisee. Ja jos wifi yhteydet sallivat yritän päivitelle instagrammiini missä oikein mennään (@annakatariiin). Olen todella innoissani nyt ottamassa vähän lomaakin koulusta, koska meidän spring break (vähän kuin hiihtoloma Suomessa, mutta keväämmällä) on vasta kuukauden kuluttua. Outoa ajatella, että joillain kouluilla se oli jo pari viikkoa sitten! Nyt kuitenkin pitää mennä viimeistelemään pakkaaminen (lue: aloittamaan pakkaaminen) ja lukemaan huomiseen testiin, minkä joudun tekemään roadtripin vuoksi aikaisemmin. Pitäkää kiva viikonloppu ja seuraava viikko, toivottavasti kevät vihdoin iskisi kunnolla! 

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi ja kivoja videoita :D aattelin kysyä että voisitko tehdä sellasen videon missä opettaisit sille sun vanhimmalle host siskolle suomea? Sitä ois hauska kattoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mahdollisesti jos saadaan vaan aikataulut sovitettua :)

      Poista

Kiitos kommentista <3