sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Chicago Day

chicagoday 003 chicagoday 009 Spring Breakin kolmannen virallisen päivän aamuna, keskiviikkoaamuna, otettiin Julian kanssa suunnaksi Chicago. Mentiin junalla ja matka keski reilun tunnin verran. Kun 10 aikoihin oltiin perChicagossa, suunnattiin minnekkäs muuallekkaan kuin Starbucksiin vähän tankkaamaan ja miettimään mitäs tänään touhutaan.chicagoday 018 chicagoday 023 chicagoday 038 chicagoday 059 chicagoday 085 chicagoday 074 chicagoday 108 chicagoday 132 chicagoday 129 chicagoday 159 chicagoday 201 chicagoday 222 Meidän to do -listalla oli monen tuntema oleva Willis Tower (Amerikan korkein rakennus), jossa on siis mm. tuo lasikoppi minne voi mennä ottamaa kuvia. Korkeanpaikankammoisena se oli aika kamalaa astua tuohon lasin päälle ensimmäistä kertaa ja olin ihan varma, että nyt kyllä viimeistään kuolen. Tosi siisti paikka, tuolla käymistä ehdottomasti kyllä suosittelen jos ikinä Chicagoon menette! Tuo paikka omisti myös upeimmat näkymät ehkä ikinä! chicagoday 268 chicagoday 277 chicagoday 286 chicagoday 335 chicagoday 340 chicagoday 349 Seuraavaksi ruvettiin etsimään 'kivaa pilvenpiirtäjä taustaa', mikä kyllä alkuun vaikutti aika toivottomalta, koska kummallakaan ei ollut pienintäkään tietoa, missä kyseinen paikka voisi olla. No, loppujenlopuksi liian pitkän kävelymatkan jälkeen kyseinen paikka löydettiin ja jälleen kerran oli käymisen arvoinen paikka! Musta ainaki näkymä tuolta oli todella upea! chicagoday 395 chicagoday 387 Kolmaspaikka missä haluttiin käydä oli tuo Chicagon kuuluisuus The Bean. Julia oli ollut sitä katsomassa jo aikaisemminkin, mutta itse en sitä läheltä ollut nähnyt, joten käytiin muutamat kuvat pavusta nappaamassa. Sitten kaikki to do -jutut oli tehty, ellei mun turistikrääsäkauppoja lasketa, haha! Kellokin alkoi näyttää jo pian neljää ja jalat oli kyllä todella kipeät kävelemisestä!  Seuraavana aamuna huomasin, että mulla olikin tullut toista kertaa koko elämäni aikana vesikellot mun jalkoihin kävelemisestä, eli ainakin askeleita reilusti otettiin!chicagoday 413 Käytiin testaamassa toistamiseen Chicagon Vapiano ja ei ainakaaan viime kerrasta ollut ollenkaan huonontunut. Tämän jälkeen alettiin suunnistamaan kohti Forever21, joka on aika pakko katsastaa oltiin missä hyvänsä. chicagoday 414 Forever21 ja turistikappojen jälkeen ruvettiin suunnistamaan takaisi juna-asemalle. Tai no, mä en suunnistanut kun menin mun pettämättömän suuntavaiston mukaan, mutta siihen ei jostain ihme syystä luotettu ollekaan.. Perillä Wisconsinissa oltiin kahdeksan aikoihin. Ääks haluisin niin vielä päästä käymään Chicagossa mun vaihdon aikana!! Hei, mutta en kirjoittele tänään paljoa, koska kuvasin reissusta myön videon, joka voitte katsoa jos kiinnostaa nähdä Chicagoa myös videon välityksellä!
Tänään, eli sunnuntaina on mun viimeinen Spring Break lomapäivä ja kouluun paluu ei kyllä kiinnostaisi ollenkaan. Enää kuitenkin vain 23 koulupäivää ennen kesäloman alkamista ja nyt tuleva viikkoo vain nelipäiväinen, sillä lähdemme torstai-illalla ajaamaan kohti North Dakotaa, sukulaisen häitä. Olen myös melko varma, että kahden viikon päästä toivon, ettei koulu loppuisi ollenkaan..

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

17 kommenttia:

 1. tosi kiva postaus:) kyllä näkymät näyttää tosi hienoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä tosi upean näköstä livenäkin!

   Poista
 2. Aivan hitsin upeita kuvia! (: ja näyttää ihan mahtavalta, ois huippua itsekin päästä käymään Chicagossa nimenomaan! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) toivon niin paljon, että pääset käymään tuolla!

   Poista
 3. Nää on ihania nää sun videot! Millä sä kuvaat niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuvaan Canon EOS 600D llä :)

   Poista
 4. Oi tulee ihan ikävä Chicagoon, yks mun lempikaupungeista! Ja toi Cloud Gate aka The Bean oli mun ihan ehdottomasti odotetuin juttu siellä, haha! :D Ihana postaus taas kerran :)

  http://psapl-emmi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuun ikavoimaan tota kaupunkia kans niin paljon, aiva tosi ihana paikka! Kiitos paljon ♥

   Poista
 5. Hui kauhee toi lasijuttu! Oisin varmaan oksentanu ja pyörtyny heti ku oisin astunu sen päälle :D Kiva postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja joo se oli kylla ihan sairasta.. :D

   Poista
 6. Ooi nii ihana postaus <3 Rakastan noita sun videoita, niistä tulee aina nii hyvälle tuulelle:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla, kiitos paljon paljon paljon! (:

   Poista
 7. kai teet sen ostoskeskus seikkailu vlogin?

  VastaaPoista
 8. Onks toi Julia suomalainen? :)

  VastaaPoista
 9. Unohditte käydä Chicagon tärkeimmässä kohteessa: United Centerissä. Jos et tiedä mikä se on niin olet sivistymätön.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3