tiistai 15. huhtikuuta 2014

VAIHTARIT LISÄINFOA


Eli video kertoikin kaiken tarvittavat, facebook-linkki tässä: VAIHTARIT '13-14 TAPAAMINEN! Käy sinne ilmoittamassa huhtikuun loppuun mennessä, pääsetkö kanssamme mökkeilemään 1.-3.8 Kotkaan. Toivottavasti siellä törmäillään mahdollisimman monen kanssa, ja jakakaahan tätä infoa teidän omissakin blogeissa eteenpäin!

♥Anna18 kommenttia:

 1. Siis hääh :D Miks päätitte tulla just Kotkaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska löydettiin sieltä pari ihan sairaan hyvää ja iso mökkiä ja saadaan järkätty kyytejä itse mökille, kunhan vaan itse osaa selvitä Kotkaan! :D

   Poista
 2. Sulla on aivan mahtavia videoita ja oon ihan koukussa sun blogiin ! :3
  Halusin itekki vaihtariksi joten ajattelin kysyä pari juttua mitkä on jäänyt epäselväksi :)
  1. Jos menee Yhdysvaltoihin saako päättää osavaltion ?
  2. Voiko mennä kaverin tai sisaren kanssa samaan perheeseen asumaan ?
  3. Mikä pitää olla (sun numero) englannissa ? Siis niinkun todistuksessa
  Sori ei nyt liittyny postaukseen mutta halusin silti kysyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla! Tässä näitä vastauksia
   1. Järjestöstä riippuen saa tehdä isavaltiotoiveen, joka toteutumista ei taata. Tämä toive toteutuessaan maksaa jonkun verran enemmän ja sen voi tehdä mm. Exploriuksella ja UP educationilla.
   2. Ei.
   3. Yläasteen todistuksessa sen pitää vissiinkin olla 7, mutta persoona enemmänkin ratkaisee!

   Poista
 3. Moi! Teen englannin projektia amerikkalaisten ja suomalaisten nuorten eroista, miten niiden elämät eroaa toisistaan. Oon kattonut sun videoita, mutta kaipaisin ehkä vielä vähän lisää faktoja nimenomaan suomalaisten ja jenkkinuorten elämien eroista. Pystytkö auttaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi! Voin todellakin auttaa, haluatko pistää vaikka spostia (koivu.anna@gmail.com) niin voin vastata paremmin :)

   Poista
 4. millon tulee seikkailu vlogi ku lipasit thdä sitä ostoskeskuksessa?:) oon tässä jo ootellu ja sellasia videoita vois tehdä useemminkin ku niitä on niin kiva katsoa!

  VastaaPoista
 5. Vieläkin odottelen californian 2. osaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin teen mut haluan kuvata ne mun pätkät siitä uudestaan :D..

   Poista
 6. Asun Kotkassa ,mutta en oo vaihtari ja haluaisin tavata sut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwww, mahdollisesti törmäillään siellä 31.7-4.8 :)

   Poista
  2. Jeijj en oo ainoo kotkalainen!:D No mut kiva ku tuutte tänne suunnalle mut varotan et kotka saattaa olla vähä pieni paikka jenkkien jälkee:P Mutta mä haluisin ehdottomasti tavata sut jos jotenkin sopisi:) ja onko toi teidän mökkipaikka maijanranta tai Santalahti?:)

   Poista
  3. Hahah, itseasiassa nyt ei olla enää menossa ihan mokille mokille vaan johonkin 'biletaloon' ja mulla ei kyllä ole hajuakaan missä se sijaitsee (Prisman lähellä?) :D Ja vaihdettiin meidän päivämääräkin, että jos hengaat Prisman lähettyvillä 7. tai 8.8 niin siellä tapaillaan!

   Poista
 7. En ois kyllä uskonu että alennun joskus lukemaan blogia, mut tää on kyl 5/5. Ehkä vähän tyhmä kysymys mut ootko ollu joskus kisiksessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla! Oon ollut :)

   Poista
  2. Ok Mietin vaa ku jossai sun kuvassa oli tuttu sali ja ku ite olin joskus siel ni siel keuli cheerleadereitä. Olikohan teikäläisii?

   Poista
 8. Toi tapaaminen on tosi hyva idea!! En pysty katsomaan tota videota, kun oon nyt koulun koneella ja nama jenkit on estanyt kaiken mahdollisen nailta koneilta hahah. Ois kiva tavata kaikkia muidenkin jarjestojen vaihtareita!(:

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3