maanantai 5. toukokuuta 2014

Grand Canyon

RT2 008 Moikka! Nyt tulen heittämään teille tänne kuvalätkäisyn yhdestä niin upeasta paikasta, nimittäin Grand Canyonista, missä käytiin silloin roadtripillä (osa 1 ja osa 2). Päivä oli siis maanantai ja ajeltiin hotelliltamme tuonne tunnin verran. Maisemat tuonne ajaessakin olivat todella upeat! Reitiksemme valitsimme reittin Indian Gardeniin, joka on siis tuolla Canyonin pohjalla. Ei siinä sitten muu auttanut kun alkaa kävelemään!RT2 014 RT2 020 RT2 022 RT2 039 RT2 040 RT2 045 RT2 059 RT2 069 RT2 080 RT2 092 RT2 113 Matka tuonne pohjalle kesti noin kolme tuntia ja voin sanoa, että jalat olivat jo ihan muussina kun pääsimme määränpäähämme. Päivä oli kuuma ja tuolla oli vain yksi veden täyttöpiste ja ah se oli varmaan ihanin näky ikinä, kun näin tämän veden täyttö paikan! Maisemat olivat kuitenkin upeat pohjalla käveltäessä ja mulla ja saksalaisella vaihtarilla Selinalla oli vielä energiaa, joten juttelimme samalla syvällisiä juttuja vaihdosta. Olin niin iloinen, että pääsin käymään tuolla vaihdon aikana. RT2 148 RT2 154 RT2 168 RT2 172 RT2 195 RT2 232 Ylöspäin tuleminen kokoaikaista mäkeä pitkin olikin vähän raskaampaa, eikä siinä loppuvaiheessa saanut oikein sanaa suustakaan ja tuntui ettei matka lopu sitten ikinä. Hengissä muutaman kymmenen tauon jälkeen selvittiin ylös asti ja hommattiin heti ruokaa, koska meillä ei kävelyn aika ollut kuin muutama energiapatukka, ihan vain koska ei niitä kovin paljon pikkureppuun mahtunut. Tämän jälkeen mulla alkoi päikkärit erittäin pehmeällä kivimuurilla (ei se kyllä kovin pehmoinen ollut..) täysillä porottavan auringon valossa. Kyllä tässä reissussa saatiin aika hyvin koko päivä kulumaan. Ennen pimeää käytiin kuitenkin pystyttämässämeidän teltat leirintäalueelle ja käytiin safkailemassa. RT2 248 RT2 245 RT2 246 Kerroin teille aiemmassa roadtrip-postauksessa, kuinka mulla on yleensä todella suuria vaikeuksia nukkua teltassa hyvin tai no, lähinnä ollenkaan. Nyt kuitenkin nukuin ainakin kellon ympäri niin hyvin etten kyllä ollut pitkään aikaan nukkunut! Aamulla heräsin lämpimään ilmaan ja tehtiin kunnon leiriaamiainen, johon sisältyi tietenkin smorsseja. Yhdentoista aikaan lähti matka kohti pääpaikkaa, eli Las Vegasia, mutta siitä onkin luvassa pian ihan oma postaus!


Jos et ole vielä nähnyt videotani Grand Canyonilta, niin voit katsoa sen tästä!

5 kommenttia:

 1. Hei nyt on ihan pakko laittaa kommenttia, oon siis se tyttö joka näki sen unen susta ja Elinasta ja musta, muistat varmaan.. :D Oon nyt vähän järkyttynyt koska kuulin just et ootte isolla vaihtariporukalla tulossa Kotkaan elokuussa?! Asun nimittäin Kotkassa!! Okei, alan nyt olla aika varma että se oli enne uni... XD Siis minne tänne ootte tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha apua, muistan hyvinkin! Ja joo, sinne ollaan tulossa elokuun toiseks viikonlopuks, mut ei kyl hajuu missä se paikka on, vissiin jonkun prisman lähellä :D Siellä törmäillään!

   Poista
  2. Prisman lähellä? :D Nauran vaan, koska Prisma on aika lailla keskellä ei mitään.. :D Juu näkyillään! :D Jos teihin törmään ni en kyllä kehtaa tulla moikkaamaan! :D

   Poista
  3. No joo ei ihan kekelle keskustaa viittitä mennä viikonlopuksi reivaamaan :D Tottakai kehtaat, seuraa vaiks mun askiä niin tiiät mis me mennään!

   Poista
 2. millää muokkaat sun vieot? :)

  ja niin ihanii nää postaukset, haluun kans USAAN, lomakuume vaan kasvaa ku kattelen näit sun kuvia :d♥♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3