keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

PALUU JUHLAT JA OSTOSKESKUS SEIKKAILU

Moikka! Vihdoin ja viimein tämä ehkä eniten pyydetty seikkailuvlogi on YouTubessa. Tosiaan tapasin toisen suomalaisen vaihtarin Tanjan viimeisellä kokonaisella viikolla Jenkeissä ja menimme shoppailemaan parin kymmenen minuutin päähän sijaitsevaan MayFair Malliin, Milwaukeehen shoppailemaan. Aiai nyt kun tätä täällä Suomessa muokatessani katsoin ja muistelin, niin nyt kyllä osaa arvostaa noita kauppoja, hintatasoa ja asiakaspalvelua aivan eri tavalla. Tänäänkin menin nimittäin ensimmäistä kertaa sisälle vaatekauppaan pyörähtämään kaveria odottaessani ja silmät meinasivat tippua päästä, kun huomasin aivan täysin perus 'halppis' shortsien maksavan KAKSYKMMENTÄNELJÄ EUROA eli noin KOLMEKYMMENTÄKOLME DOLLARIA. Forever21-kaupasta ostelin shortseja 15 dollarilla... Sitäpaitsi kukaan ei tervehtinyt kun astuin kauppaan sisään, vaikka kaksi myyjää siinä muutaman metrin päässä minua toljottivatkin.. Sopeutumis ongelmat, joista voisin itseasiassa tehdä vaikka videon tässä päivänä muutamana..paluujuhlat 072 paluujuhlat 045 paluujuhlatc1 paluujuhlat 071 paluujuhlat 058 Vietettiin lauantaina paluujuhlia samassa paikassa ja lähes samalla porukalla millä vuosi sitten juhlimme läksiäisiämme! Kuvia ei tullut paljon otettua mikä on vähän harmi, mutta hauskaa oli ja oli upeaa nähdä kavereita joita en ole vielä ehtinyt näkemään. Maailman upeinta oli nähdä niin  rakas ystäväni Maria myös ensimmäistä kertaa! Jotenkin mikään ei ole muuttunut (mutta siltikin paljon on) ja juttu kulki hyvin, ellei jopa paremmin lähes kaikkien kanssa. Tuollaisia iltoja mulla on ollut niin ikävä jenkeissä ja osaan arvostaa niin paljon enemmän noita kavereita ja ystäviä, joidenka seurassa viihdyn täysin. Totta sekin, ettei niissä ärsyttävissäkään ihmisissä ole mikään muuttunut ja maailman lapsellisempia riitoja tapahtuu, vaikka kuinka oltaisiin vuoden vanhempia.. Kuitenkin ennen juhlia lauantaiaamulla heräilin ei-niin-kovin-pitkien yöunien jälkeen, sillä olimme päässeet Kreikasta kotiin vasta kolmelta yöllä. Lähdin ensimmäistä kertaa kunnolla keskustaan ja voi apua olipa siellä erilaista! Oli myös ihan outoa nähdä tuttuja joka puolella, mutta myös upeaa nähdä ihmisiä ensimmäistä kertaa nyt vaihdon jälkeen. Kävin myös mun ensimmäisessä YouTube miitissä, joka järjestettiin tässä Turussa ja olipa kiva kokomus! Sitten ottiin suunnaksi juhlapaikkamme, minne jäinkin yöksi ja aamulla tulin itsemurhakyydilä aka. juuri kortin saaneen kaverini kyydillä kotiin. Täällä odottikin uuden huoneen järjestäminen ja tämä on maailman toivottomin homma.. Mun sisko siis otti käyttöönsä mun huoneen (ja sängyn?!) sillä aikaa kun olin Jenkeissä.

Nyt en ole muuta oikein tehnytkään kun yrittänyt sopeutua Suomeen ja nähdä kavereita. Kaikki tuntuu niin samalta, mutta niin eriltä ja tuntuu että tekisin kaikki asiat väärin, vaikka kuinka yrittäisin tehdä niitä oikein. En kertakaikkiaan muista kuinka toimia täällä. Kivaa on silti ainakin toistaiseksi ja huomennakin törmään kaveriini ekaa kertaa vaihdon jälkeen ja en jaksaisi odottaa! Pitäkää kiva loppuviikko tai ainakin siihen asti, kunnes tulen teille seuraavan kerran tällä viikolla kirjoittelemaan, ehkä jopa paremman kuvamateriaalinkin kanssa!

4 kommenttia:

 1. Toi amerikkalainen ostoskeskus näyttää NIIN paljon paremmalta kuin Suomessa olevat! Suomessa ei myyjät tervehdi paitsi jos oot ainoo asiakas jossain pienessä kaupassa. Hinnat kalliita. Alennusmyynnit melko surkeita! Nyt tekee mieli mennä Jenkkeihin :D
  Ihana video oli! Nauti Suomen kesästä! :)

  VastaaPoista
 2. En oo vielä kertaakaan kommentoinu vaikka pitkään oonkin jo blogiasi lueskellut. Vaihtarikuume on noussut muutamalla asteella ja sun postauksia jaksaa aina oottaa! Myös on kiva että postaukset on melkein aina pitkiä! Tykkään tosi paljon blogistas ja etenkin videoista! Kivoja kuvia muuten!! (:

  VastaaPoista
 3. Joo tee ihmeessä video niistä sopeutumisongelmista :) Ps. Oot hirmu kaunis :)

  VastaaPoista
 4. Pitikö sun pyytää sun opettajalta suositusta afs hakemukseen?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3