keskiviikko 6. elokuuta 2014

UHLUILUU

uhlu 004 uhlu 011
Moikkamoi! Eilen illalla tosiaan lähdettiin muutaman kaverin kanssa iltauinnille Turusta noin 40 minuutin päässä sijaitsevaan Uhlun avolouhokseen. Itseasiassa en ikinä ennen ollut käynyt  koko paikassa ja pakko sanoa, että paikka ylitti kyllä kaikki odotukset! Nimensä ukaisesti se paikka oltiin siis louhittu, eli reunoilla olevilta kallion kielekkeiltä pystyi hyvin hyppimään, vaikkakin itse tyydyin mulle suunnatuilta pieniltä kivenmurikoilta pomppimiseen. Ilta oli muutenkin tosi upea, mutta tavallaan myös haikea, koska tuo taisi olla viimeinen extempore juttu mitä tässä loman aikana pystytään yhdessä toteuttamaan..
Huomatkaa myös non perfect pictures :D
uhlu 019 uhlu 043
Te, jotka olette mun blogia uskollisesti lukeneet pidemmänkin aikaa, muistatte varmaan kuinka huhtikuussa sain yhdellä normaalin tylsällä kuviksen tunnilla idean, mistä samana päivänä tein vielä postauksenkin. Asia koski 'vaihtarimiittiä' mikä saikin odottamattoman paljon tuulta alleen ja  tämän tiimoilla tutustuin monelle teillekkiin tuttuun Annikaan, jonka kanssa me alettiin yhdessä suunnitella tämän toteuttamista. Ja arvatkaas minne olen huomenna lähdössä? No, kyseiseen vaihtarimiittiin Kotkaan, jonne on tarkoitus tulla noin 80 muuta suomalaista '13-14 vuonna ympäri maailmaa vaihdossa olleita. Aika kivan kuuloinen viikonloppu onkin siis luvassa ja toivon mukaan tuosta viikonlopusta tulee aivan mahtava lopetus kesälomalle 2014!
uhlu 070
Meidän juhlat alkaa 8.8 perjantaina ja ne ketkä taas ovat tuolta Antiikin ajoista minua seuraillut, tietävät kyllä miksi tuo päivä on tärkeä. Silloin tulee täyteen tasan 365 päivää lähdöstäni Amerikan valloitukseen. Jotenkin olo on helpottunut, ylpeä ja onnellinen, mutta kyllä taustalla on pienenpieni kataus heille, ketkä näinä hetkinä ovat lähdössä viettämään omaa vaihtovuottaan. En voi uskoa siitä olevan jo vuosi kun lähdin, sillä muistan lähes minuutilleen mitä tein vuosi sitten. Nyt kun avautuu uusi luukku mun elämässä, voin kuitenkin hyvillä mielin toivottaa '14-15 vaihtareille oikein mahtavaa ja onnistunutta vuotta! Muistakaa ettei kaiken tarvitsen mennä täydellisesti ilman ettei lopputulos voisi olla täydellinen ;) 


Erittäin hyvää loman loppua ja/tai koulun alkua jokaiselle! Palaillaan heti kun selviän elävänä Kotkasta takaisin..

9 kommenttia:

 1. Hah kesäloma 2013? :D mut kiva postaus :)

  VastaaPoista
 2. Missäs miitti pidetään?:)

  VastaaPoista
 3. Kuvasitko yhtään kotiinpaluutas? :) ku olis kiva jos siit tulis joku postaus sillee et miten matkat meni ja yms!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasin ja julkasen sen sitten kun kehtaan haha :D

   Poista
 4. Moi! Kiva postaus ja kivat kuvat! Olet tosi kiva ja hauska muutenkin!:) Olen itsekkin käynyt tuolla uimassa ja asun aika lähellä sitä. Itse kyllä uin enemmän pienemmässä montussa siinä vieressä josta mun sukulainen omistaa puolet ja se sukulainen asuu ihan lähellä sitä;) Pienempi monttu on siis sen tien päässä, missä oli se portti jos huomasitte;) Oon kattonu sun videoita sieltä Amerikasta tai missäs sitten olitkaan(:D), mutta oli kiva ainakin nähdä Amerikkalaista ruokakauppaa ja muitakin kauppoja, kun en itse ole käynyt siellä. Mutta eipä mulla muuta, jatka samaan malliin;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3