sunnuntai 7. syyskuuta 2014

VAIHTARI-ILTA

Edellisessä postauksessa taisin mainita lauantaina vietetyistä pienistä juhlista vaihtareiden kesken. Mentiin siis muutaman AFS ja Rotari vaihtarin kanssa viettelemään iltaa palanneen vaihtarin kotiin eilen illalla, ja jälleen kerran oli aivan hurjan kivaa! Toisaalta vaihtariporukalla mitään muuta ei voi ollakkaan. Kuvia en mitenkään liikaa napsinut, laskin nimittäin kamerani pöydälle siinä toivossa, että joku innostuu valokuvaamaan. Onneksi ainakin muutaman otoksen sain!
vaihtarikemut 095 vaihtarikemut 026 vaihtarikemut 058 Vaihtareita oli mukana ainakin Argentiinasta, Italiasta, Turkista ja Jenkeistä. Vasta nyt kun itse olen ollut vaihdossa tajuan kuinka paljon Suomeenkin on tullut vaihtareita, jotenkin ennen en ole heihin mitään erikoista huomiota kiinnittänyt ja toivon että pääsen tulevaisuudessa tapaamaan lisää näitä Turun alueen vaihtareita. Kuitenkin, meidän juhlissa ei mitään erikoista teemaa ollut, vaan pelailtiin pelejä, kuuneltiin erimaalaisia kappaleita ja tanssittiin suomalaisen näkökulmasta aika erikoisia tansseja. Haha, no eihän kovin monella suomalaisella syki tuo tanssisuoni niin vahvasti kuin latinoilla! Tai sen sykkimisen aloittamiseksi tarvitaan reilusti ilojuomaa, jota täällä Suomessa mm. alkoholiksi kutsutaan.. #ylpeäsuomalainen vaihtarikemut 023 vaihtarikemut 087
vaihtarikemut 020vaihtarikemut 041 Kyselin vaihtareilta paljon mitä mieltä he ovat Suomesta, mistä he tykkäävät täällä ja mistä eivät jne. Monen suusta kuului sama vastaus: Suomi on ihana maa, mutta suomalaiset ovat niin töykeitä ja hiljaisia. Enhän minä itse suomalaisista noin ajattele, mutta itsekkin vaihdossa olleena osaan nähdä tuon heidän näkökulmastaan ja se on erittäin totta. Kuulemma lähes kukaan koulussa ei mene juttelemaan heille ja jos he yrittävät mennä , monet ovat kääntäneet päänsä pois ja jatkaneet juttelua toisessa porukassa. Mulla itselläni oli enne omaa vaihtoa vähän sellainen näkökulma vaihtareista, että mun ei kannata olla heidän kaverinsa, koska heillä on jo varmasti liikaa kavereita. Monenkaan kohdalla tuo ei todellakaan pidä paikkaansa, vaan pieni moikkaus tai hymyily piristää aivan superisti vaihtarin päivää. Näin he tuntevat kuuluvansa myös tänne. Eli siis jos teidän koulussa tai lähipiirissä on vaihtareita menkää ihmeessä juttelemaan heille!

Huomenna taas koulun penkille, ei tunnu tämän viikonlopun jälkeen olo kyllä yhtään levänneeltä. En millään voi uskoa, että pian on jo koeviikko ja olen ollut Suomikuolussa ja näin monta viikkoa! Tämä postaus oli nyt tälläinen väliaika puuha englannin esseen lomassa, joten lähden tästä viettämään loppuillan sen kanssa..

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Onko noilla vaihtareilla blogia? :)

    VastaaPoista
  2. Juoko noi jenkkiläisetki alkoholii tääl suomessa, kun jenkeis ne ei saa viel juoda? :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3