tiistai 25. marraskuuta 2014

PINKIT HIUKSET VIDEO

Kahden kuukauden ansaitsemattoman paussin jälkeen palailin myös YouTuben puolelle, kun aika extempore päätin tänään kuvata videon. Jos teillä on myöskään yhtään mitään videotoiveita, niin otan vastaan enemmän kuin mielelläni. Mulla huipentui tosiaan tänään toinen koeviikko ruotsin kokeeseen puolentoista vuoden ruotsin opiskelun tauon jälkeen ja huomenna vietän täysin vapaata päivää, joilloin vaihtarikaverini kanssa leivotaan jotain amerikkalaista, Amerikassa näihin aikoihin vietettävän Thanksgivingin johdosta. Siitä siis vähintäänkin kuvamateriaalia tulossa myös teille nähtäviksi! 

 Hyvää yötä!

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva kun teit kivan videon :) Oot paras ! Ois kiva jos tekisit videon siitä päivästä kun lähdit Usaa (: !

  VastaaPoista
 2. Olis kiva, jos tekisit sen ostokset osa 2 ja sitte jonkun videon, missä tiivistät jollain tavalla koko vaihtovuoden. Sun postaukset ja videot on ihania ja jatka samaa rataa! :)

  VastaaPoista
 3. Olis tosi jännää jos tekisit videon missä kerrot miten hyvin oot sopeutunut takasin Suomeen! Ja sitten että mitä kaipaat eniten sun jenkkielämästä yms.
  Ja se ostostenesittely 2 olisi myös kiva nähdä ;)

  VastaaPoista
 4. Tuleeks sulle usein ihan randomit seuraajat snäppilee? Ja mitä tykkäät siitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Windowsin snapchat kaatui, joten mulla ei ole koko sovellusta enää :/

   Poista
 5. Tee sellanen muistelukooste koko sun vaihtovuodesta, mihin laitat kaikkii kuvii ja videoit mitä on tarttunu kännykkään ja kameraan vuoden varrelta. :) Apua mul on hirveet paineet koska huomenna meen aamulla ottaa poliorokotteen, koulun jälkee terveystarkastus ja illalla haastattelu :DDD jenkkeihin tosiaan matka vuoden päästä. avautuminen XD haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olisi kännykässä joka päivältä kuvia ja niitä olisi kiva kyllä jakaa! Upeeta vuotta sulle Jenkkeihin ;)

   Poista
 6. Voi ei kui ihana blogi! Oon tässä parin kuukauden aikana kahlaillu sun blogii tosi paljon ja vaikuttaa niin ihanalta<3 Rakastan sun tapaa kirjottaa:) Toivottavasti huomaat tän kommentin. Ja postaile vielä nyt sun vuodenkin jälkeen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Haluaisin postailla paljonkin, mutta haluaisin blogin pysytteelevän tälläisellä matkustuslinjaisena.. Pitänee lähteä uudestaan vaihtoon ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3