torstai 14. toukokuuta 2015

MELKEIN KESÄ

Hei kaikki siellä ja todella hyvää toukokuuta! Tämä puolivuotta on kulunut todella nopeasti lähinnä koulun ja harrastuksen parissa ja lähes millekkään muulle ei olekkaan jäänyt aikaa. Ensi viikolla alkaa taas koeviikko ja se onkin onneksi viimeinen ennen kesälomaa. Koska tämä puolivuotta on ollut täynnä juoksemista joka suuntaan, toivoisinkin ehtiväni rentoutua töiden, treenien ja ylioppilaskirjoituksiin lukemisen välissä kesällä. Tälläinen rentoutumistapa voisi hyvinkin olla ulkomaan matka jonnekkin lämpimään pitkästä aikaa! 
kreeta1 049 kreeta1 075 kreeta1 170
Viime kesänä, kaksi päivää Amerikasta palaamiseni jälkeen, lähdimme perheeni kanssa ihanan lämpimälle Kreetalle makoilemaan viikoksi ja nyt jälleen kerran aloin selailemaan näitä kuvia. Tälle kesälle mitään matkaa ei ole varattu, koska aikataulut menevät aika pahasti ristiin viiden perheen jäsenen välillä, mutta elän vielä toivossa että suunnataan yhdessä jonnekkin. Rakastaisin viettää jonkun ulkomaan loman myös kavereitten kanssa, mutta kesäaikaan kaikkien kesätyöt ovat aika suuri ongelma.. Oletko sinä lähdössä kesällä jonnekkin ulkomaille?
kreeta1 223 kreetapaluu 007 kreeta1 210
Perheeni kanssa olemme viimeiset kolme yhteistä ulkomaan matkaamme kierrelleet Kreikan saaria; Zakynthos, Kos ja Kreeta. Itse olen pidän Kreikasta todella paljon ja lähtisin koska vaan uudestaan. Tänä vuonna on tullut selailtua myös Mallorcan erilaisia kohteita, jossa olemme käyneet monesti minun ollessa pienempi, jolloin nuorin siskoni ei ollut edes syntynyt. Olisi kiva käydä tuolla saarella näin vanhemmallakin iällä! Jos olette käyneet Mallorcalla, mitä kohteita suosittelette?
kreetaelafonissi 133 kreetapaluu 026 kreetapaluu 063
Koska kesä alkaa pian ja sen johdosta toivottavasti vuorokaudesta vapautuu edes pari tuntia, olen erittäin mielelläni jatkamassa tänne blogiin kirjoittamista; alkaahan pian viimeinen lukiovuosi ja sen jälkeen elämä toivottavasti tuo aivan jotain uutta! Huomenna perjantaina lähden AFS-leirille työntekijäksi ja odotan leiriä todella innolla, sillä muistan niin selvästi kun itse oli lähdössä vaihtoon ja menin kyseiselle leirille kuuntelemaan entisten vaihtareiden tarinoita. Kirjoitin leiristä postauksenkin ja sen voit lukea tästä. Muutenkin leireily ja vaihtariuteen liittyvä sellainen on parasta. Lupaan raahata leirille kameran mukaan ja jakaa kamerani sisältöä teidän kanssa! 
kreetaelafonissi 168 kreeta1 232 kreetapaluu 062
Hyvää Helatorstaita ja alkavaa viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Elokuun ekana päivänä suunnaksi Espanja ja viikon siel<3!

    VastaaPoista
  2. Jossain heinäkuun lopun ja syyskuun alun välillä suuntaan pariksi päiväksi NYCiin, kaipa se lasketaan lomaksi! :D Sieltä sitten starttaakin meikäläisen vaihtovuosi.

    katiannausa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3