perjantai 29. toukokuuta 2015

ORIENTAATIOLEIRI

Moikka ja erittäin hyvää kesälomaa kaikille niille joilla se on alkanut! Itselläni loma koulusta alkoi torstaina viimeisen kokeen jälkeen ja olen niin onnellinen että selvisin henkisesti ja muutenkin raskaimmasta kouluvuodesta ikinä. Suomikouluun ei todellakaan ollut helppo palata Amerikassa olon jälkeen ja vaikka voisi kuvitella, suurin haaste ei ollut opiskelu, vaikka eihän sekään mitään helppoa ollut. Kuitenkin nyt voin keskittyä kivojen juttujen tekemiseen, ylppäreihin lukemiseen, treenaamiseen ja kesätöihin, jossa muuten olin tänään ensimmäistä kertaa. 
orientaatioFIN 025
Olin edellisviikonloppuna vetäjänä nyt syksyllä lähtevien vaihtareiden ja ulkomaalaisten, jotka ovat olleet Suomessa vaihdossa, leirillä Kunstanniemessä, joka olikin tosi kiva aloitus kesälle. Uskaltauduin uimaankin ensimmäistä kertaa. Fiilis leireillä, varsinkin vaihtarileireillä on parasta ja on ihanaa vieläkin kuunnella tarinoita muitten  vaihto-oppilasvuosista. Osa musta on niin kateellinen niille, jotka ovat lähdössä vaihtoo. Kaikki vielä edessä.
orientaatioFIN 021 orientaatioFIN 007
Leirillä lähinnä kerrottiin omia kokemuksia vaihtareille kulttuurishokin lisäksi. Oli ihana muistella sitä päivää kun lähdin kotoa Amerikkaan ja kun jalkani ensimmäistä kertaa ikinä osuivat Amerikan maaperälle. Muistan kaiken mitä silloin ajattelin ja näin, ja toivonkin ettei ne muistot koskaan katoa. On hauska miettiä, että olin yhtä tiedoton kaikesta nyt vaihtoon lähtijöiden kanssa vielä kaksi vuotta sitten. 
18008523440_1860f8001d_c
Yllä oleva kuva on mun fiilistelykuva toivottavasti vuoden päästä saavan lakin kanssa, kun olin ottamassa kaverini ylppärikuvia! Leirin jälkeen alkoikin aina-niin-kauhulla-odotettu koeviikko, mutta tällä kertaa sen jaksoi kesäloman alkamisen voimalla. Huomenna onkin se pitkään odotettu päivä, jolloin oma ikäluokkani saa valkolakin päähän. Ne ystävät, jotka olen tuntenut mahdollisesti alakoulusta asti, valmistuvat huomenna ylioppilaiksi. Oma vuoro on vuoden päästä. Hyvää tässä kuitenkin on se, että pääsen näkemään parhaimpien ystävänien juhlat ja olemaan osa heidän upeaa päivää. Olen niin ylpeä ja onnellinen heidän puolestaan. Uskoisin huomisesta tulevan mahtava päivä. Nyt laitan kameran lataukseen, kirjoitan kortit, lakkaan kynnet ja menen nukkumaan, jotta jaksan juhlia lakkipäiden kanssa huomenna aamuun asti. Oletko sinä mahdollisesti valmistumassa taikka oletko menossa ylioppilasjuhliin? 

Mahtavaa kesälomaa!

1 kommentti:

  1. Siitä sun vaihtovuodesta että lähditkö vaihtoon lukion toisella luokalla ja olitko senior vai junior siellä? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3