maanantai 8. kesäkuuta 2015

LOMALLE

Moikka! Loma on alkanut töitä tehdessä, treeneissä käydessä, maantiedon kurssia suorittaessa ja kavereita nähdessä. Vaikka säät eivät ole olleet erityisen suotuisat olen jo aivan kesäisissä fiiliksissä ja vaikka lomaa onkin mennyt vasta reilu viikko, tuntuu että lomailu olisi kestänyt pidempäänkin. Päättäripäivänä ehdin kiertämään viidet ylioppilasjuhlat ja tätä postausta kuvittaakin upeat kuvat mun ihanista ystävistä! Kaikkien juhlat olivat omalla tavallaan todella ihanat, enkä malttaisikaan odottaa omia juhliani jotka toivottavasti ovat vuoden päästä.
YO2015 015 sofianyo 486 Viime päivät olen kaiken edellä mainitun lisäksi käyttänyt myös pakkaamiseen. Päätettiin vajaa viikko sitten tiistaina joukkuekaverini (yllä oleva kuva) kanssa lähteä extempore Kyprokselle, Ayia Napalle. Lähtö on huomenna ja muutama asia pitäisi saada mahdutettua käsimatkatavaralaukkuun mukaan, sillä emme halua maksaa 70 euroa ruumaan menevästä matkalaukusta, mieluummin sitten banaaniveneilee ja vesisukseilee senkin rahan edestä! Vaikka lomakohteena meillä onkin nuorten suosima bilepaikka, ei päätarkoitus lomallamme ole biletys, vaan haluamme nähdä ja tehdä mahdollisimman paljon. Okei ja ruskettuminen ei olisi hirveäksi haitaksi, ärsyttää olla kalkkilaivan kapteenina ympärivuoden. Kamera on kuitenkin latautumassa tuossa vieressä ja se on myös ensimmäisenä pakkauslistallani, joten tulen jakamaan Ayia Napa kokemukseni teille heti loman jälkeen. Ihanaa päästä vihdon vähän kauemmas Suomesta ja varsinkin ensimmäistä kertaa kaverin kanssa!YO2015 059 YO2015 102 Jos teillä on kokemuksia Ayia Napasta heitelkää niitä ihmeessä kommenttiboksiin! 

7 kommenttia:

 1. Just tänään tulin itse Ayai Napalta! Aivan mahtava paikka, ja vaikkette bilettämään menekään niin baarikatu kannattaa kokea, ja samaten Nissi Beach. Käytiin myös veneretkellä, joka oli tosi mahtava. :-) Parasta just kaverin/kavereiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo baarikatu oli aika hullu ja käytiin sun vinkistä myös veneretkellä! Kiitos paljon hyvistä vinkeistä :)

   Poista
 2. Tiedän, että se vaatii paljon vaivannäköä, mutta jos yhtään innostusta löytyisi, niin olisi ihan mahtavaa jos tekisit nyt kolmannen kerran swllaisen vaihatriblogeja 2015-2016 -postauksen eli tämän vuoden vaihtareiden blogien linkkejä listattuna. Siitä on ollut aina suuri apua löytää se itselleen mieleinen blogi seurattavaksi. Olisin niiiiin kiitollinen, jos sulta löytyis "pieni" hetki sen postauksen toteutukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin kanssa tehdä, mutta olen aloittanut sen kokoamisen aina puolivuotta aikaisemmin, eli en millään ehtisi enää koota niitä :/

   Poista
 3. mikä kamera sulla on? :)

  VastaaPoista
 4. Ilman sun blogia en ois koskaan saanu ittestäni ulos sitä rohkeutta lähteä vaihtoon, mutta nyt on vaihtoprosessi käynnissä ja kiitos siitä kuuluu sulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3